JA XD Opublikowano 11 Maja 2017 Zawieszony Opublikowano 11 Maja 2017 Nick podczas gry: SEBASTIAN Nick admina podczas gry: Gangrena Powód bana: Irytujesz admina - 1 dzień Opis sytuacji: Nie wiem za jakie irytowanie ale niech będzie, mniej niż dzień powinno być np 3 godzinki Wydruk z konsoli: -
GanGrena stary jak swat Opublikowano 11 Maja 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 11 Maja 2017 Upominam cie kilkukrotnie o cisze (mikro +16) gracze upominaja cie abys sie uciszył ty dalej swoje ode mnie dostales bana na 10 min dalej jedziesz swoje, do tego podpowiadasz innym gdzie kto jest,jak jestes na spekcie wykorzystujac blad na naszym serwie. masz czas na przemyślenia pozdrawiam i prosze o odrzucenie podania.
Zasłużony Fragowicz psiaq* Opublikowano 11 Maja 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 11 Maja 2017 Nazywaj tematy zgodnie z ich treścią. Popraw nazwę tematu, określ w skrócie problematykę tematu. Nie dodawaj zbędnych informacji, znaków, ani emotikon w nazwie tematu.
Zasłużony Fragowicz psiaq* Opublikowano 11 Maja 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 11 Maja 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi