Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zwiększyć sloty do 100, lipa chce pograć na serwerze i trzeba 15min kilkać, bo jest full.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Moim zdaniem 80 slotów jest wystarczająca. Poza tym taka liczba jest osiągana tylko w weekendy, wolne od szkoły/pracy. 

Opublikowano (edytowane)

Z jednej strony patrząc Trust ma trochę racji, serwer cieszy się coraz większą popularnością w świecie MTA DayZ. Osiągany limit 80 slotów jest coraz częstszym zjawiskiem kiedy próbujemy się połączyć do serwera w godzinach wieczornych nawet jeśli jest to dzień "pracujący" dla szkolniaków jak i starszych osób.

Lecz patrząc na drugą stronę medalu, nie wiem jak by to serwer zniósł, aczkolwiek nie mam  też pojęcia jakie ma osiągi i czy był sprawdzany limit maszyny względem ilości osób na serwerze.

Edytowane przez moherowy
  • Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Zwiększenie slotów do 100 chyba by nie narobiło lagów, chodź nie wiem nie znam się,  tak na tyg można by było zwiększyść 100 slotów, ale jak nie teraz to w wakacje na pewno będzie trzeba je zwiększyć.

• Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności