✪ Trust Opublikowano 7 Maja 2017 Fragowicz Opublikowano 7 Maja 2017 Zwiększyć sloty do 100, lipa chce pograć na serwerze i trzeba 15min kilkać, bo jest full. 1
Mikell Opublikowano 7 Maja 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 7 Maja 2017 Moim zdaniem 80 slotów jest wystarczająca. Poza tym taka liczba jest osiągana tylko w weekendy, wolne od szkoły/pracy.
SniFT Opublikowano 7 Maja 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 7 Maja 2017 (edytowane) Z jednej strony patrząc Trust ma trochę racji, serwer cieszy się coraz większą popularnością w świecie MTA DayZ. Osiągany limit 80 slotów jest coraz częstszym zjawiskiem kiedy próbujemy się połączyć do serwera w godzinach wieczornych nawet jeśli jest to dzień "pracujący" dla szkolniaków jak i starszych osób. Lecz patrząc na drugą stronę medalu, nie wiem jak by to serwer zniósł, aczkolwiek nie mam też pojęcia jakie ma osiągi i czy był sprawdzany limit maszyny względem ilości osób na serwerze. Edytowane 7 Maja 2017 przez moherowy 1
✪ Trust Opublikowano 7 Maja 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 7 Maja 2017 Zwiększenie slotów do 100 chyba by nie narobiło lagów, chodź nie wiem nie znam się, tak na tyg można by było zwiększyść 100 slotów, ale jak nie teraz to w wakacje na pewno będzie trzeba je zwiększyć.
Właściciel GET Opublikowano 7 Maja 2017 Właściciel Opublikowano 7 Maja 2017 Jest już propozycje: Kosz.
Właściciel GET Opublikowano 7 Maja 2017 Właściciel Opublikowano 7 Maja 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi