RTommyCZ Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 28 Kwietnia 2017 I dlatego jestem za usunięciem punktu z regulaminu że nie wolno okradać baz i jeszcze do tego usunięcie tych ochron baz
Krystek Opublikowano 28 Kwietnia 2017 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 28 Kwietnia 2017 (edytowane) Po coś jednak te bazy jednak są, tak? Usunięcie punktu z regulaminu, oraz ochrony w bazie doprowadzi do strasznego chaosu na serwerze oraz samowolki. Nie, nie, nie. Takich, którzy napisali by to samo co Ja jest mnóstwo. Więc nie tylko Ja jestem aby zostało tak jak jest. Edytowane 28 Kwietnia 2017 przez Krystek
RTommyCZ Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Autor Elitarny Fragowicz Opublikowano 28 Kwietnia 2017 35 minut temu, Krystek napisał: Po coś jednak te bazy jednak są, tak? Usunięcie punktu z regulaminu, oraz ochrony w bazie doprowadzi do strasznego chaosu na serwerze oraz samowolki. Nie, nie, nie. I tak serwer jest mega łatwy a takie mini rajdy jak były kiedyś to fajna sprawa więc nie rozumiem cię w sumie to szkoda że tak wiele osób jest za tym żeby zostało jak jest ale co zrobić
Zasłużony Fragowicz M!k0 Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Okradanie baz nie może być tolerowane, lootowiska straciły by rację bytu. Gracze oglądając bazy, zwalniają się z wysiłku zbierania itemów. Poza tym, na serwerze i tak mamy złodzieja.
Gomprombo Opublikowano 1 Maja 2017 Fragowicz Opublikowano 1 Maja 2017 Killer, i co z tego ze Ci okradli? jedyne co mozesz wskurac to ban dla kogos kto Cie okradl. magow nie odzyskasz
Rekomendowane odpowiedzi