Natankowicz Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Fragowicz Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Sorki nie zauważyłem, ze istnieje juz taki tamat . Prosze o kosz .
Legendarny Fragowicz CyCu Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Nokia 500 z systemem operacyjnym nokia Belle
Zasłużony Fragowicz Dad.oF.Hax Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Nokia 500 - największy niewypał nokii ^^ procek 1ghz a śmiga wolniej niż niejeden mający 600Hz. A ja mam telefon ... zepsuty ... dziś się wyłączył i już się nie włączył :) A poluję na SE Xperie Active :) mam też Xperie Neo V której używam tylko gdy mój telefon tak jak dzis się zepsuje :D Na co dzień używa jej moja siostra :)
Natankowicz Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Autor Fragowicz Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Tzn ten mam zastępczy ^^ Na co dzień używam Szajsunga Avilli, ale zastanawiam się nad kupnem czegoś nowszego jakiejś Xperi moze mini8 pro ? :D
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Nie spamujcie w tym temacie niepotrzebnie. Natan, na przyszłość mówię, jest opcja "Raportuj" w prawym dolnym rogu.
Rekomendowane odpowiedzi