Legendarny Fragowicz powN Opublikowano 19 Listopada 2011 Legendarny Fragowicz Opublikowano 19 Listopada 2011 Aerosmith - Crazy Come Here baby You know you drive me up a wall the way you make good on all the nasty tricks you pull Seems like we're makin' up more than we're makin' love And it always seems you got somn' on your mind other than me Girl, you got to change your crazy ways You hear me Say you're leavin' on a seven thirty train and that you're headin'out to Hollywood Girl you been givin' me that line so many times it kinda gets like feelin' bad looks good That kinda lovin' Turns a man to a slave That kinda lovin' Sends a man right to his grave... [Chorus:]I go crazy, crazy, baby, I go crazy You turn it on Then you're gone Yeah you drive me Crazy, crazy, crazy, for you baby What can I do, honey I feel like the color blue... You're packin' up your stuff and talkin' like it's tough and tryin' to tell me that it's time to goBut I know you ain't wearin' nothin' underneath that overcoatAnd it's all a showThat kind of lovin'Makes me wanna pull Down the shade,That kind of lovin'Yeah now I'm never, never, never, never gonna be the same[Chorus]I'm losin' my mind, girl 'Cause I'm goin' crazy I need your love, honey I need your love Crazy, crazy, crazy, I go crazyYou turn it onThen you're goneYeah you drive meCrazy, crazy, crazy, for you babyI'm losin' my mind, girl'Cause I'm goin' crazyCrazy, crazy, crazy for you babyYou turn it on, then you're goneYeah you drive me Chodź tutaj skarbie Wiesz, że doprowadzasz mnie do szaleństwa, Tymi swoimi niecnymi sztuczkami sprawiasz, że czuję się dobrze Zdaje się, że częściej się godzimy niż kochamy I zdaje się że to nie ja stale zaprzątam twoje myśli Dziewczyno, musisz zmienić swoje szalone zachowanie, Słyszysz mnie? Mówisz, że odjeżdżasz pociągiem o 7:30 podbić Hollywood Dziewczyno, już tyle razy doprowadzałaś mnie do ostateczności, Że to co złe, wydaje się być w porządku Taka miłość Zmienia faceta w niewolnika Taka miłość Wysyła człowieka prosto do grobu… [Refren:] Wariuję, wariuję, skarbie, wariuję Ty to podkręcasz, a potem znikasz Tak, ty mnie tak nakręcasz, że Wariuję, wariuję, wariuję, dla ciebie skarbie Co mogę zrobić, kochanie Jest mi smutno… Pakujesz wszystkie swoje rzeczy i mówisz Jak to jest trudno i próbujesz mi powiedzieć Że czas odejść Ale wiem że nic nie masz pod płaszczykiem A to wszystko to przedstawienie Taka miłość Sprawia, że chcę spaść W dół przez cień, tak Taka miłość Tak, teraz już nigdy, nigdy, nigdy, nigdy nie będę już taki sam [Refren] Tracę rozum, dziewczyno Bo wariuję Potrzebuję twojej miłości, kochanie Potrzebuję twojej miłości Wariuję, wariuję, wariuję, wariuję Ty to podkręcasz, A potem znikasz Tak, ty mnie tak nakręcasz, że Wariuję, wariuję, wariuję, dla ciebie skarbie Tracę rozum, dziewczyno Bo wariuję Wariuję, wariuję, wariuję, dla ciebie skarbie Ty to podkręcasz, a potem znikasz Tak ty doprowadzasz mnie do tego że
Właściciel GET Opublikowano 2 Maja 2013 Właściciel Opublikowano 2 Maja 2013 Crazy... Crazy... Crazy... for you baby Odświeżenie teledysku, poprawienie tagów na nowsze, dodanie tekst + tłumaczenie
Zasłużony Fragowicz OgraNee Opublikowano 5 Lipca 2018 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 5 Lipca 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi