Krokodylek Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Fragowicz Opublikowano 23 Kwietnia 2017 (edytowane) witam bardzo serdecznie z tej strony .:Krokodylek:. chciałbym poinformować ze sciagnalem csa z jakimiś bindami i mi wysłalo na wasza strone linki jakiś serwerow xddd no szkoda trochę ze musze czekac tydzień , ale ten zombie mod tak jest zajebisty ze gram w niego codziennie i jest mega no i dodam ze szanuje , zwracam się do państwa o odbanowanie mnie ,wątpie w to czy jest to możliwe ze mnie odbanujecie mnie ,znam już toche ten serwer , i po prostu za przeproszeniem będę się hujowo czul nie grając na tym serwie XD POZDRAWIAM I ZYCZE MILEGO WIECZORKU Edytowane 23 Kwietnia 2017 przez Krokodylek
Virus. Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Kolego nie masz bana za reklamę tylko za rozjaśnienia. Powinieneś wrzucić screeny do tego tematu ------> http://fragujemy.com/forum/204-cs-16-wstawienie-screenów/ 2
Szyderca Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi