Skocz do zawartości

[KOSZ] Problem z CS wszystko ;/

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem dość specyficzny .

Po wejściu na server dd2 bo zakupie broni nie mogę jej zmienić ani na pistolet ani na nóż itd czasami wogólę nie mogę nic kupić bo się zacina albo po 3 sekundach dopiero się pojawi ;/ .Przy próbie wejścia na server czy to DD2 czy ZM zacina mi się w połowie ładowanie serwera i muszę wyjść do pulpitu i odnowa włączyć i dopiero zaskoczy  .

Po wejściu np na DD2 po wybraniu klasy wrzuca mnie na specta i nie da się wyjść w ogóle z tego, muszę wyjść i jeszcze raz wejść .

Po wejściu na ZM np nie działa w ogóle mikrofon chyba z godzinę darłem się do Morgana ;D a działa w ustawieniach jak robisz test mikrofonu. ;/

Odinstalowałem i zainstalowałem chyba z 20 razy Cs czyściłem folder na dysku C po nowej instalacji i dalej problem się pojawia . Miło jak ktoś pomoże ;)

• Właściciel
Opublikowano

Specyfika komputera się przyda. Również info czy były aktualizowane sterowniki, bo nie chce mi się wierzyć, że ot tak nagle masz ten problem.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Przede wszystkim moje jedno podstawowe pytanie: cs jest steam czy non- steam?

Opublikowano

no steam , z zaprzyjaźnionej strony ....

Generalnie  od tygodnia zaczęły się problemy , walczę z tym ale bez skutku

Na razie  robię scana całego kompa innym antywirusem narazie wykazał trojana i jakiś błąd mp3/cs1.6 coś w tym stylu 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Probowales zrobic sprawdzenie spojnosci plikow dla csa?

Opublikowano (edytowane)

wszystkie inne programy działają stabilnie ...

Wchodząc w dd2 działa chwile wszystko za pare sekund przestaje działać wszystko po zmianie rozdzielczości w grze , chodzi z 5min i znowu problem występuje

W ZM wszystko działa do momentu gdy zmienia się mapka i nie ładuje jej muszę restard gry i wszystko gra..

Pokazuje mi się dziwny komunikat

"[CSX Guard] "-show scores": (ST Blocked"

Za bardzo nie wiem o co chodzi

I mikrofon też mi nie działa , nawet próbowałem w configu /notatnik zmienić i nic nie dało.

Jak sprawdzić spójność plików ?

choć jakby spójne nie było to chyba gra by nie chodziła . pozdrawiam

Edytowane przez (C)(H)(U)(C)(K)(Y)
  • 2 tygodnie później...
  • Właściciel
Opublikowano
Dnia 16.04.2017 o 09:41, JeDi napisał:

Probowales zrobic sprawdzenie spojnosci plikow dla csa?

Jak ma no-STEAM to nie da się tego zrobić. Skąd pobrałeś CS'a?

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

warto sprobowac przeinstalowac csa, tyle ze z innej instalki.

Zachowaj sobie config.cfg ewenrualnie userconfig.cfg - jesli uzywasz - nic nie stracisz w sumie z ustawien w grze.

• 2 lata później...
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności