(C)(H)(U)(C)(K)(Y) Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Fragowicz Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Witam mam problem dość specyficzny . Po wejściu na server dd2 bo zakupie broni nie mogę jej zmienić ani na pistolet ani na nóż itd czasami wogólę nie mogę nic kupić bo się zacina albo po 3 sekundach dopiero się pojawi ;/ .Przy próbie wejścia na server czy to DD2 czy ZM zacina mi się w połowie ładowanie serwera i muszę wyjść do pulpitu i odnowa włączyć i dopiero zaskoczy . Po wejściu np na DD2 po wybraniu klasy wrzuca mnie na specta i nie da się wyjść w ogóle z tego, muszę wyjść i jeszcze raz wejść . Po wejściu na ZM np nie działa w ogóle mikrofon chyba z godzinę darłem się do Morgana ;D a działa w ustawieniach jak robisz test mikrofonu. ;/ Odinstalowałem i zainstalowałem chyba z 20 razy Cs czyściłem folder na dysku C po nowej instalacji i dalej problem się pojawia . Miło jak ktoś pomoże
Właściciel GET Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Właściciel Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Specyfika komputera się przyda. Również info czy były aktualizowane sterowniki, bo nie chce mi się wierzyć, że ot tak nagle masz ten problem.
Zasłużony Fragowicz JeDi Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Przede wszystkim moje jedno podstawowe pytanie: cs jest steam czy non- steam?
(C)(H)(U)(C)(K)(Y) Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 15 Kwietnia 2017 no steam , z zaprzyjaźnionej strony .... Generalnie od tygodnia zaczęły się problemy , walczę z tym ale bez skutku Na razie robię scana całego kompa innym antywirusem narazie wykazał trojana i jakiś błąd mp3/cs1.6 coś w tym stylu
Icek_Goldsztajn Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Czy inne gry/programy w systemie też się sypią bądź działają niestabilnie?
Zasłużony Fragowicz JeDi Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Probowales zrobic sprawdzenie spojnosci plikow dla csa?
(C)(H)(U)(C)(K)(Y) Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 16 Kwietnia 2017 (edytowane) wszystkie inne programy działają stabilnie ... Wchodząc w dd2 działa chwile wszystko za pare sekund przestaje działać wszystko po zmianie rozdzielczości w grze , chodzi z 5min i znowu problem występuje W ZM wszystko działa do momentu gdy zmienia się mapka i nie ładuje jej muszę restard gry i wszystko gra.. Pokazuje mi się dziwny komunikat "[CSX Guard] "-show scores": (ST Blocked" Za bardzo nie wiem o co chodzi I mikrofon też mi nie działa , nawet próbowałem w configu /notatnik zmienić i nic nie dało. Jak sprawdzić spójność plików ? choć jakby spójne nie było to chyba gra by nie chodziła . pozdrawiam Edytowane 16 Kwietnia 2017 przez (C)(H)(U)(C)(K)(Y)
Właściciel GET Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Właściciel Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Dnia 16.04.2017 o 09:41, JeDi napisał: Probowales zrobic sprawdzenie spojnosci plikow dla csa? Jak ma no-STEAM to nie da się tego zrobić. Skąd pobrałeś CS'a?
Zasłużony Fragowicz JeDi Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 26 Kwietnia 2017 warto sprobowac przeinstalowac csa, tyle ze z innej instalki. Zachowaj sobie config.cfg ewenrualnie userconfig.cfg - jesli uzywasz - nic nie stracisz w sumie z ustawien w grze.
Darkness.#exe Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zawieszony Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi