DOMINNN Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Fragowicz Opublikowano 12 Kwietnia 2017 [FB]-------------------------------------[FB] ||| Zostales zbanowany na serwerze! ||| Odwolac sie mozesz na forum: Fragujemy.com ||| -------------------------------------[FB] ||| Nick admina: >L>a>p|K=uLe> ||| Nick zbanowany: dlaczego mandaryn kurwa jest ||| IP: 83.24.15.4 ||| STEAM_ID: VALVE_0:0:1453981045 ||| Powod bana: Wiesz za co. ||| Dlugosc: Na zawsze ||| Mapa: zm_cpl_mill_kamp ||| -------------------------------------[FB] ||| Nalozony: 12.04.2017 - 18:23:16 ||| Wygasa: Nigdy ||| Musisz poczekac jeszcze Na zawsze [FB]------------------------- No właśnie nie wiem za co.
>L>a>p|K=uLe> Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zawieszony Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Dobrze wiesz że ten nick jest wyłapywany od razu. Dostałem jedną skargę i zaczęło mi coś nie pasować, więc wolałem zaryzykować tak.
Szyderca Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi