Krystek Opublikowano 5 Kwietnia 2017 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Witam! Chcielibyście mieć dobry sprzęt do grania nie rujnując domowego budżetu? Pokaże wam jak kupić może nie profesjonalny, ale dobry sprzęt gamingowy próbując zmieścić się w 50-100 PLN! Myszka gamingowa bezprzewodowa: Link Do Sklepu Cena: 3.28$ około 13,10PLN Myszka gamingowa przewodowa: Link Do Sklepu Cena: 4.68$ około 19PLN Podkładka pod mysz oraz klawiaturę: Link Do Sklepu Cena: Zależy jaki rozmiar. Od 3.89$ około 15PLN Klawiatura: Link Do Sklepu Cena: 7.09$ około 40PLN Zestaw (klawiatura, myszka, podkładka): Link Do Sklepu Cena: 11.53$ około 46PLN 2
Mikell Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Super sprawa z takim sprzętem. Bardziej preferuję budżetowe zakupy takich komponentów. Obecnie korzystam z zestawu (klawiatura+mysz) za około 90zł i jestem bardzo zadowolony. Miałem okazję korzystać z klawiatury Razer Deathstalker i myszy Mysz SteelSeries Rival 100, które nie przekonały mnie do Siebie. Szczerze mówiąc nie widziałem różnicy między w/w sprzętem a Ty co mam obecnie(Bloody v8m z promocji za 50zł i klawiaturę Tracer za ~45zł) 1
Rekomendowane odpowiedzi