Bowie Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Witam mam problem z mikrofonem w CS:GO. Na różnych komunikatorach głosowych takich jak TS3 lub Skype mikrofon działa bez zarzutów, problem zaczyna się gdy używam mikrofonu w CSie. Gracze mówią że słychać mnie w grze jakbym krzyczał do mikrofonu z drugiego pokoju. Nie mam pojęcia dlaczego tak się dzieje, wiecie może co z tym zrobić?
Mikell Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Miałem podobny problem. Zaktualizuj sterowniki karty dźwiękowej. W moim przypadku pomogło.
Bowie Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Nie pomogło ;/
Legendarny Fragowicz Riciooo Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie. 2
Rekomendowane odpowiedzi