Skocz do zawartości

[KOSZ] Szybka rekrutacja v3

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

Szybka rekrutacja na Pre-Moderatora v3 - zapraszamy!

Podanie proszę składać w tym temacie według poniższego wzoru:

Jestem graczem: nocnym / dziennym / porannym
Nick jakiego używasz:
Wiek: aktualny, a nie taki, jaki będziesz miał za miesiąc czy dwa
Staż gry na serwerze:
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.comTAK / NIE 
Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?TAK [ NAPISZ JAKIE ]  / NIE 
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać Pre-Moderatorem: [ MINIMUM 3 ARGUMENTY ] 

W jakim dniu oraz godzinie możesz odbyć rozmowę kwalifikacyjną na serwerze TS3

INFO:

1. Podania składamy w tym temacie - każdy ma szansę zostać Pre-Moderatorem!
  2. Rekrutacja szybka otwarta do odwołania!
  3. Po pozytywnym ukończeniu okresu kwalifikacyjnego ( około 2 - 4 tygodni ) na stanowisku Pre-Moderatora - możesz zostać awansowany na pełnoprawnego Moderatora!
Opublikowano

Jestem graczem: nocnym / dziennym.
Nick jakiego używasz: Mikell. 
Staż gry na serwerze: Około dwa/trzy tygodnie. 
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NIE. 
Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?: TAK. ModChat na jednym ze serwerów MTA DayZ. 
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać Pre-Moderatorem: Jestem osobą doświadczoną w utrzymywaniu porządku na serwerze(sprawowałem funkcję GameMastera na serwerach SA:MP), lubię podejmować nowe wyzwania oraz zdobywać doświadczenie. Potrafię zachować się adekwatnie do sytuacji, trzymam się rygorystycznie ustalonych zasad. Jestem także miłą oraz komunikatywną osobą, która stawia sobie wysokie poprzeczki i stara robić się wszystko najlepiej jak potrafi, nie tylko w grze, ale także w realnym życiu. Nie lubię unosić głosu, moim zdaniem jest to kompletnie niepotrzebne w każdym aspekcie. W każdej sytuacji trzeba zachować spokój i rozwiązać napotkany problem na spokojnie.

W jakim dniu oraz godzinie możesz odbyć rozmowę kwalifikacyjną na serwerze TS3: Przez najbliższe dni w godzinach 16- do późnych godzin wieczornych. 

GET,
Przyjęty. Zapoznaj się z tematem: http://fragujemy.com/topic/35514-wprowadzenie-nowego-cz%C5%82onka-zespo%C5%82u-w-sie%C4%87-fragujemycom/
  • Ustrzel fraga! (+) 4
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Jestem graczem: dziennym oraz wieczornym.
Nick jakiego używasz: ~>MIB#.:KiLLeR:.
Staż gry na serwerze: Okolo 2 lat (Nie pamietam dokladnie), z mala przerwa.
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Tak, raz dostalem muta.
Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?: Kiedys bylem moderatorem na serwerze RPG, lecz tylko przez 2 dni.
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać Pre-Moderatorem:

- Po pierwsze jestem bardzo aktywnym graczem.

- Po drugie nie lubie faworyzacji, czyli jezeli ktos z mojej grupy by cos odwalil to by zostal ukarany w ten sam sposob jak kazdy inny gracz.

- Po trzecie jestem pomocnym graczem. Uczylem 2 kolegow grac w DayZ od poczatku oraz czasami udzielam sie na chacie gdy ktos czegos potrzebuje.

W jakim dniu oraz godzinie możesz odbyć rozmowę kwalifikacyjną na serwerze TS3: Ustosunkuje sie co do dnia oraz godziny.

Edytowane przez xKiLLeR
GET,
Podanie nie zostanie odrzucone. Po skompletowaniu pre-moderatorów będę Cię obserwował 2-3 tygodnie, bo być może że zastąpisz innego Pre-Moderatora. Pamiętaj o uwagach, jakie do Ciebie kierowałem.
GET,
Obserwacja dobiegła końca. Przez dłuższy czas nie uczestniczyłeś na serwerze. Co więcej, nie poprawiłeś do końca swojego zachowania, ale nie skreślam Cię całkowicie, bo wiem, że masz potencjał i zapał do zmian. Myślę, że jak Cię jeszcze poobserwuję, to będzie dobrze.
Opublikowano

Jestem graczem: Dziennym i nocnym
Nick jakiego używasz: .KK^Un4GiveN*-(
Staż gry na serwerze: Zacząłem grać na poprzedniej edycji, dokładnie 7 miesięcy temu, potem przerwa i jakoś nie dawno wróciłem.
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Tak, mutami.
Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?: Owszem, na serwrze NationZ jako chat moderator ponad 3 miesiące, potem odszedłem z własnej decyzji.

- Jestem bardzo aktywnym graczem

- Jestem miłą osobą jak i również dosyć ogarniętą, owszem czasem puszczają mi nerwy ale nikt nie jest idealny.

- Potrafie się zachowywać i staram się nie zwracać uwagi na liczne prowokacje.

W jakim dniu oraz godzinie możesz odbyć rozmowę kwalifikacyjną na serwerze TS3: W każdy dzień od godziny 13

GET,
Podanie nie zostanie odrzucone. Po skompletowaniu pre-moderatorów będę Cię obserwował 2-3 tygodnie, bo być może że zastąpisz innego Pre-Moderatora. Pamiętaj o uwagach, jakie do Ciebie kierowałem.
GET,
Obserwacja dobiegła końca. Podanie zostaje odrzucone, ponieważ nie da się obserwować kogoś, kto skacze z kwiatka na kwiatek po serwerach.
  • Ustrzel fraga! (+) 3
Opublikowano (edytowane)

Jestem graczem: nocnym / dziennym 
Nick jakiego używasz: KK^ST1CK3R
Staż gry na serwerze: Wcześniej grałem na starej edycji i teraz zacząłem grać znowu. 
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NIE 
Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?: TAK [ Modchat - sprawowanie opieki nad chatem. Support - to co wcześniej + możliwość wyciągana osób poprzez tp. Moderator. ] 
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać Pre-Moderatorem: 1. Mam doświadczenie w byciu "na randze", więc ogarnął bym to :D 2. Nie sprawiałem na serwerze nigdy kłopotów i nie wdałem się w żadną potyczkę słowną. 3. Jestem rozważny i nie odwaliłbym żadnej głupoty mając range :D 4.  Jestem pomysłowy więc czasem mógłbym rzucić jakiś pomysł od siebie. 5. Chętny jestem do pomocy więc wystarczyło by mi powiedzieć w czym pomóc i sądzę, że bez problemu. 6. Patrze prawie cały czas na chat więc będę otwarty dla graczy i będę służył pomocą dla każdego. 7. Jestem aktywny i często siedzę na serwerze. :) 

W jakim dniu oraz godzinie możesz odbyć rozmowę kwalifikacyjną na serwerze TS3: Obojętnie. Dałbym rade zjawić się każdego dnia od 16 a w weekend'y od 12. :D 

Edytowane przez ST1CK3R
GET,
Przyjęty, zapoznaj się z: http://fragujemy.com/topic/35514-wprowadzenie-nowego-cz%C5%82onka-zespo%C5%82u-w-sie%C4%87-fragujemycom/
  • Ustrzel fraga! (+) 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Jestem graczem: nocnym / dziennym
Nick jakiego używasz:PanToony
Staż gry na serwerze: dość długo lecz nie pamiętam dokładnie mniej więcej rok pol może
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: TAK owszem muta za wulgarne słowa na czacie
Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?: tak bylem współwłaścicielem tworząc serwer mta roleplay rpg

Jestem spokojnym chłopakiem z którym się można zawsze dogadać

W Sprawach konfliktu jestem zawsze bezstronny

Lubie grac na serwerze i chciałbym jakoś pomoc w jakikolwiek sposób

Umiem pracować w drużynie

jednym z moich plusów jest to ze Bylem Właścicielem Serwera Ts3 gdzie musiałem radzić sobie w problemami i innym tym podobno a jak widać dobrze mi wyszło serwer dalej stoi lecz oddalę pałeczeke  dalej z powodu przerwy od "komputera" kobieta mnie zmusiła ale ciii

jestem stanowczy i konkretny jeśli chodzi o sprawy serwerowe lub typu rzeczy regulaminy

Uwielbiam mieć kontakt z użytkownikami bo sprawiam mi to radość gdy mogę pomoc innej osobę w jakiś problemie 

ale co ja będę wypisywał najlepiej pogadać ze mną chwile poznać mnie i samemu dać swoja ocenę o mnie i czy warto mnie brać tak w ciemno

W jakim dniu oraz godzinie możesz odbyć rozmowę kwalifikacyjną na serwerze TS3: do od 15 do 5 rano

Pozdrawiam Toony

Edytowane przez PanToony
GET,
Podanie zostało odrzucone z powodu tego, iż grupa WolfGang dopuściła się czynów karalnych ( usunięcie namiotów w innej bazie ), a to niestety rzutuje na Twoją kandydaturę.
Opublikowano (edytowane)

Jestem graczem: nocnym / dziennym 
Nick jakiego używasz: KTSniFT
Staż gry na serwerze: Dwa, trzy miesiące z małą przerwa.
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: TAK (napisałem że "jeżeli obrazasz go od świń to jego dom jest chlewem") kara "słowa"
Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?: TAK [ supporter potem administrator serwera role play okres 3 miesięcy działania serwera niestety upadł przez twórcę]  
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać Pre-Moderatorem:  jestem osoba dość doświadczoną w relacjach miedzy ludzkich, dodatkowo studiuje psychologię i pedagogikę co prawda sportową, ale tematy są jak każde inne. Potrafię zachowywać się w wielu sytuacjach, zawsze staram się obiektywnie patrzeć na sprawę z którą mam do czynienia. Od zawsze staram się pomagać każdemu komu mogę nawet jeśli mi jakoś podpadł.

Lubię udzielać się w wielu tematach. Szybko przyswajam informację. Można się ze mną dogadać nawet jak rozmówca jest dużo młodszy.

W jakim dniu oraz godzinie możesz odbyć rozmowę kwalifikacyjną na serwerze TS3:  wtorek, każda godzina inne dni zależne od grafiki.

Moje podanie już jest 17.04.17

Edytowane przez moherowy
Dodanie informacji o istniejącym podaniu.
GET,
Przyjęty. Zapoznaj się z: http://fragujemy.com/topic/35514-wprowadzenie-nowego-cz%C5%82onka-zespo%C5%82u-w-sie%C4%87-fragujemycom/
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Jestem graczem: Dziennym (czasami porannym).
Nick jakiego używasz: ^Truth41
Wiek: aktualny, a nie taki, jaki będziesz miał za miesiąc czy dwa: Aktualnie 17 lat.
Staż gry na serwerze: Nie cały rok (10 miesięcy).
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Tylko jeden Mute (za bardzo się uniosłem).

Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?: TAK - byłem support'erem na nie istniejącym już serwerze RPG oraz współwłaścicielem serwera Race.
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać Pre-Moderatorem: [ MINIMUM 3 ARGUMENTY ]: Chętnie pomagam innym graczom, ponieważ kiedyś też zaczynałem i wiem jakie jest to uczucie, kiedy nic nie wiemy na temat serwera (wtedy tłumaczę graczom co i jak). Zawsze w wolnej chwili wchodzę na serwer (nie gram zbytnio w żadne inny gry, tylko MTA). Zazwyczaj ignoruję wszelkie wyzwiska w moim kierunku, bo to świadczy tylko o dojrzałości osoby, która wszczyna wyzywanie.

W jakim dniu oraz godzinie możesz odbyć rozmowę kwalifikacyjną na serwerze TS3: Zawsze i wszędzie :)

GET,
Podanie zostaje odrzucone z powodu niedostosowania się do zasad, m.in. wejście na forum, dotyk klawiatury podczas rozmowy w celu uzyskania informacji, np. o regulaminie admina. Jest to nieuczciwe.
  • 2 tygodnie później...
  • Właściciel
Opublikowano

Zapraszamy do składania podań - przyjmiemy 2 Pre-Moderatorów!

Oferujemy miłą atmosferę, stanowcze decyzje, brak faworyzacji i opiekę ze strony Administracji.

Pozdrawiamy,

FGTeam

• Ustrzel fraga! (+) 4
Opublikowano (edytowane)

Jestem graczem: dziennym 
Nick jakiego używasz: GokuSoN 
Staż gry na serwerze: Od października zeszłego roku, czyli około 6-7 miesięcy z 1 dłuższą przerwą
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: TAK- muty 
Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?: NIE 

-Jestem bezstronny, nie faworyzuje żadną z ekipy, każdego gracza traktuje równo,

-Chętnie pomagam graczom w samej rozgrywce, jak zaczynać czy też co gdzie mogą znaleźć czy to na forum czy na serwerze,

-Jestem bardzo aktywnym graczem,

-Każdy problem chcę rozwiązać na spokojnie,

-myślę że, jak na swój wiek jestem rozgarniętą osobą.

W jakim dniu oraz godzinie możesz odbyć rozmowę kwalifikacyjną na serwerze TS3: Mam długi weekend więc czasu mam dużo, ale chciałbym się umówić na rozmowę na pw.

Edytowane przez Sn0wY
GET,
Dostaniesz szansę. Zapraszam do przeczytania tematu: http://fragujemy.com/topic/35514-wprowadzenie-nowego-cz%C5%82onka-zespo%C5%82u-w-sie%C4%87-fragujemycom/
  • Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano (edytowane)

Jestem graczem: nocnym / dziennym.
Nick jakiego używasz: (^^)SM(^^)delo / (^^)SM(^^)M4A1
Staż gry na serwerze: Około 1,5 roku
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Tak muty 
Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?: TAK

-Pomagam nowym graczom jak czegoś potrzebują

-jestem cały czas na serwerze 

-chciałbym ogarnąć chat

-mam dużo poczucia humoru :)

-mam doświadczenie 

-jestem ogarniętą osobą 

W jakim dniu oraz godzinie możesz odbyć rozmowę kwalifikacyjną na serwerze TS3: na ts3 jestem cały czas jak gram w tygodniu od 16 do 23

w weekendy od czasem 10 a tak to od 12

Edytowane przez zapala
GET,
Miała być obserwacja i cóż - nie będzie jej, oddalam na Twoje życzenie.
Opublikowano (edytowane)

Jestem graczem:  dziennym/nocnym
Nick jakiego używasz: [ELITE]Szeryf
Staż gry na serwerze: Od października czyli ponad 8 miesięcy  w ciągu których zrobiłem około 300h gry.
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Tak - 2 bądź 3 muty w ciągu całej kariery, żadnych poważniejszych przewinień oraz wykroczeń.
Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?:  na MTA nie, lecz sprawowałem funkcję Zaufanego gracza na mruczniku (rp samp)
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać Pre-Moderatorem: [ MINIMUM 3 ARGUMENTY ] 

-Często przesiaduję na serwerze

-Duża wiedza na temat serwera 

-Chętnie pomagam graczom o ile jestem w stanie

-Duże poczucie humoru

-W każdej chwili jestem w stanie wejść na serwer i ogarnąć

-Patrząc na średni wiek moderatorów 15 lat przydałby się ktoś ciut starszy do ekipy

-- Lubię pomagać ludziom, od zawsze sprawowałem jakieś funkcje na serwerach w grach w które grałem.

-Brak faworyzacji z mojej strony, wszystkich traktuję równo.

-Jestem rozmowny, potrafię dogadać się i bezkonfliktowo załatwić problem.

-Nie mam problemów z ortografią.

W jakim dniu oraz godzinie możesz odbyć rozmowę kwalifikacyjną na serwerze TS3: Kwestia dogadania, jestem wolny praktycznie w każdej chwili, wystarczy napisać na forum abym wszedł na ts i po chwili jestem.

Dodam coś od siebie żeby dać się poznać - Nazywam się Mariusz, mam 18 lat, w wolnych chwilach uprawiam sporty walki i uczęszczam na siłownie z czym wiąże przyszłość (AWF)

Edytowane przez Tess
GET,
No wiec oto spis: SuperModerator - Kek: 16. Moderator - Krystek: 26. Moderator - PogromcaKislu: 17 Moderator - Klixer: 16 Moderator - Stena: 14 Pre-Moderator Miko: 16 Pre-Moderator Mikell: 18 Pre-Moderator Snowy: 15 Łącznie 138. Więc dzielimy to na 8 i wychodzi 17,25 ~ 17. No rzeczywiście Moderatorzy mają po 15 lat, super... 
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Jestem graczem:  dziennym/nocnym
Nick jakiego używasz: Uzillo
Staż gry na serwerze: Powyżej 2 lat.
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Tak
Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?:  Sprawowałem funkcje na najlepszym polskim serwerze MTA, który należy do Fragujemy.com

- Jestem graczem, który jest bardzo aktywny, często mnie widać na serwerze jak i na forum.

- Posiadam kulturę osobistą, przez co godnie bym reprezentował Fragujemy.com.

- Pomagam innym graczom jeśli jest w czymś problem.

- Mam doświadczenie.

-  Lubie pilnować porządku (Szeryf)

• Ustrzel fraga! (+) 3
Opublikowano (edytowane)

Jestem graczem: nocnym, dziennym
Nick jakiego używasz: KT|Dawidek
Staż gry na serwerze: Około dwa tygodnie.
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Nie.
Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?: Tak, pełniłem byłem moderatorem na serwerze RPG.
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać Pre-Moderatorem: Jestem osobą ze sporą wiedzą moderatora,mam duży zapał w pomaganiu innym, a co za tym idzie mam bardzo lekkie sumienie.Jestem osobą optymistyczną która stara się znajdować wyjścia w każdej sytuacji/problemie.Jestem osobą która mocno wieży w swoje osiągnięcia i stara się do nich dążyć mimo wielu przeszkód.Nie zostawiam po sobie złych śladów, wszystkie błędy staram się naprawiać.

W jakim dniu oraz godzinie możesz odbyć rozmowę kwalifikacyjną na serwerze TS3:  Rozmowę kwalifikacyjną mogę odbyć w godzinach wieczornych lub po 15.

Dodam iż prowadzę kanał na "YouTube", przez co reprezentuję w jakiś sposób serwer Fragujemy, łącznie posiadam 1500 subskrypcji.

Edit: Musiałem edydować nick, inna przynależność do organizacji.

Edytowane przez SŁOŃ
  • 4 lata później...
  • Właściciel
Opublikowano

fg_gun.png

*** Wiadomość została wygenerowana automatycznie ***

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności