Właściciel GET Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Właściciel Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Szybka rekrutacja na Pre-Moderatora v3 - zapraszamy! Podanie proszę składać w tym temacie według poniższego wzoru: Jestem graczem: nocnym / dziennym / porannymNick jakiego używasz:Wiek: aktualny, a nie taki, jaki będziesz miał za miesiąc czy dwaStaż gry na serwerze:Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: TAK / NIE Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?: TAK [ NAPISZ JAKIE ] / NIE Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać Pre-Moderatorem: [ MINIMUM 3 ARGUMENTY ] W jakim dniu oraz godzinie możesz odbyć rozmowę kwalifikacyjną na serwerze TS3: INFO: Podania składamy w tym temacie - każdy ma szansę zostać Pre-Moderatorem! Rekrutacja szybka otwarta do odwołania! Po pozytywnym ukończeniu okresu kwalifikacyjnego ( około 2 - 4 tygodni ) na stanowisku Pre-Moderatora - możesz zostać awansowany na pełnoprawnego Moderatora!
Mikell Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Jestem graczem: nocnym / dziennym.Nick jakiego używasz: Mikell. Wiek: 18 lat.Staż gry na serwerze: Około dwa/trzy tygodnie. Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NIE. Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?: TAK. ModChat na jednym ze serwerów MTA DayZ. Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać Pre-Moderatorem: Jestem osobą doświadczoną w utrzymywaniu porządku na serwerze(sprawowałem funkcję GameMastera na serwerach SA:MP), lubię podejmować nowe wyzwania oraz zdobywać doświadczenie. Potrafię zachować się adekwatnie do sytuacji, trzymam się rygorystycznie ustalonych zasad. Jestem także miłą oraz komunikatywną osobą, która stawia sobie wysokie poprzeczki i stara robić się wszystko najlepiej jak potrafi, nie tylko w grze, ale także w realnym życiu. Nie lubię unosić głosu, moim zdaniem jest to kompletnie niepotrzebne w każdym aspekcie. W każdej sytuacji trzeba zachować spokój i rozwiązać napotkany problem na spokojnie. W jakim dniu oraz godzinie możesz odbyć rozmowę kwalifikacyjną na serwerze TS3: Przez najbliższe dni w godzinach 16- do późnych godzin wieczornych. GET, 13 Kwietnia 2017 Przyjęty. Zapoznaj się z tematem: http://fragujemy.com/topic/35514-wprowadzenie-nowego-cz%C5%82onka-zespo%C5%82u-w-sie%C4%87-fragujemycom/ 4
Zasłużony Fragowicz .:K!LL3R:. Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 4 Kwietnia 2017 (edytowane) Jestem graczem: dziennym oraz wieczornym.Nick jakiego używasz: ~>MIB#.:KiLLeR:.Wiek: 16Staż gry na serwerze: Okolo 2 lat (Nie pamietam dokladnie), z mala przerwa.Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Tak, raz dostalem muta.Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?: Kiedys bylem moderatorem na serwerze RPG, lecz tylko przez 2 dni.Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać Pre-Moderatorem: - Po pierwsze jestem bardzo aktywnym graczem. - Po drugie nie lubie faworyzacji, czyli jezeli ktos z mojej grupy by cos odwalil to by zostal ukarany w ten sam sposob jak kazdy inny gracz. - Po trzecie jestem pomocnym graczem. Uczylem 2 kolegow grac w DayZ od poczatku oraz czasami udzielam sie na chacie gdy ktos czegos potrzebuje. W jakim dniu oraz godzinie możesz odbyć rozmowę kwalifikacyjną na serwerze TS3: Ustosunkuje sie co do dnia oraz godziny. Edytowane 5 Kwietnia 2017 przez xKiLLeR GET, 13 Kwietnia 2017 Podanie nie zostanie odrzucone. Po skompletowaniu pre-moderatorów będę Cię obserwował 2-3 tygodnie, bo być może że zastąpisz innego Pre-Moderatora. Pamiętaj o uwagach, jakie do Ciebie kierowałem. GET, 2 Maja 2017 Obserwacja dobiegła końca. Przez dłuższy czas nie uczestniczyłeś na serwerze. Co więcej, nie poprawiłeś do końca swojego zachowania, ale nie skreślam Cię całkowicie, bo wiem, że masz potencjał i zapał do zmian. Myślę, że jak Cię jeszcze poobserwuję, to będzie dobrze.
Dzenkinson Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Fragowicz Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Jestem graczem: Dziennym i nocnym Nick jakiego używasz: .KK^Un4GiveN*-( Wiek: 17 Staż gry na serwerze: Zacząłem grać na poprzedniej edycji, dokładnie 7 miesięcy temu, potem przerwa i jakoś nie dawno wróciłem. Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Tak, mutami. Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?: Owszem, na serwrze NationZ jako chat moderator ponad 3 miesiące, potem odszedłem z własnej decyzji. Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać Pre-Moderatorem: - Jestem bardzo aktywnym graczem - Jestem miłą osobą jak i również dosyć ogarniętą, owszem czasem puszczają mi nerwy ale nikt nie jest idealny. - Potrafie się zachowywać i staram się nie zwracać uwagi na liczne prowokacje. W jakim dniu oraz godzinie możesz odbyć rozmowę kwalifikacyjną na serwerze TS3: W każdy dzień od godziny 13 GET, 13 Kwietnia 2017 Podanie nie zostanie odrzucone. Po skompletowaniu pre-moderatorów będę Cię obserwował 2-3 tygodnie, bo być może że zastąpisz innego Pre-Moderatora. Pamiętaj o uwagach, jakie do Ciebie kierowałem. GET, 2 Maja 2017 Obserwacja dobiegła końca. Podanie zostaje odrzucone, ponieważ nie da się obserwować kogoś, kto skacze z kwiatka na kwiatek po serwerach. 3
ST1CK3R Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Fragowicz Opublikowano 4 Kwietnia 2017 (edytowane) Jestem graczem: nocnym / dziennym Nick jakiego używasz: KK^ST1CK3R Wiek: 16 Staż gry na serwerze: Wcześniej grałem na starej edycji i teraz zacząłem grać znowu. Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NIE Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?: TAK [ Modchat - sprawowanie opieki nad chatem. Support - to co wcześniej + możliwość wyciągana osób poprzez tp. Moderator. ] Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać Pre-Moderatorem: 1. Mam doświadczenie w byciu "na randze", więc ogarnął bym to 2. Nie sprawiałem na serwerze nigdy kłopotów i nie wdałem się w żadną potyczkę słowną. 3. Jestem rozważny i nie odwaliłbym żadnej głupoty mając range 4. Jestem pomysłowy więc czasem mógłbym rzucić jakiś pomysł od siebie. 5. Chętny jestem do pomocy więc wystarczyło by mi powiedzieć w czym pomóc i sądzę, że bez problemu. 6. Patrze prawie cały czas na chat więc będę otwarty dla graczy i będę służył pomocą dla każdego. 7. Jestem aktywny i często siedzę na serwerze. W jakim dniu oraz godzinie możesz odbyć rozmowę kwalifikacyjną na serwerze TS3: Obojętnie. Dałbym rade zjawić się każdego dnia od 16 a w weekend'y od 12. Edytowane 5 Kwietnia 2017 przez ST1CK3R GET, 13 Kwietnia 2017 Przyjęty, zapoznaj się z: http://fragujemy.com/topic/35514-wprowadzenie-nowego-cz%C5%82onka-zespo%C5%82u-w-sie%C4%87-fragujemycom/ 1
Właściciel GET Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Autor Właściciel Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Maksymalnie 3 osoby zostaną przyjęte. Do piątku czekam na podania. 4
Właściciel GET Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Autor Właściciel Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zapraszam wszystkich dzisiaj na TS3 od godziny 18:00.
PanToony Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Fragowicz Opublikowano 16 Kwietnia 2017 (edytowane) Jestem graczem: nocnym / dziennym Nick jakiego używasz:PanToony Wiek: 21 Staż gry na serwerze: dość długo lecz nie pamiętam dokładnie mniej więcej rok pol może Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: TAK owszem muta za wulgarne słowa na czacie Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?: tak bylem współwłaścicielem tworząc serwer mta roleplay rpg Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać Pre-Moderatorem: Jestem spokojnym chłopakiem z którym się można zawsze dogadać W Sprawach konfliktu jestem zawsze bezstronny Lubie grac na serwerze i chciałbym jakoś pomoc w jakikolwiek sposób Umiem pracować w drużynie jednym z moich plusów jest to ze Bylem Właścicielem Serwera Ts3 gdzie musiałem radzić sobie w problemami i innym tym podobno a jak widać dobrze mi wyszło serwer dalej stoi lecz oddalę pałeczeke dalej z powodu przerwy od "komputera" kobieta mnie zmusiła ale ciii jestem stanowczy i konkretny jeśli chodzi o sprawy serwerowe lub typu rzeczy regulaminy Uwielbiam mieć kontakt z użytkownikami bo sprawiam mi to radość gdy mogę pomoc innej osobę w jakiś problemie ale co ja będę wypisywał najlepiej pogadać ze mną chwile poznać mnie i samemu dać swoja ocenę o mnie i czy warto mnie brać tak w ciemno W jakim dniu oraz godzinie możesz odbyć rozmowę kwalifikacyjną na serwerze TS3: do od 15 do 5 rano Pozdrawiam Toony Edytowane 16 Kwietnia 2017 przez PanToony GET, 17 Kwietnia 2017 Podanie zostało odrzucone z powodu tego, iż grupa WolfGang dopuściła się czynów karalnych ( usunięcie namiotów w innej bazie ), a to niestety rzutuje na Twoją kandydaturę.
SniFT Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 17 Kwietnia 2017 (edytowane) Jestem graczem: nocnym / dziennym Nick jakiego używasz: KTSniFT Wiek: 20 za 8 dni 21 Staż gry na serwerze: Dwa, trzy miesiące z małą przerwa. Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: TAK (napisałem że "jeżeli obrazasz go od świń to jego dom jest chlewem") kara "słowa" Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?: TAK [ supporter potem administrator serwera role play okres 3 miesięcy działania serwera niestety upadł przez twórcę] Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać Pre-Moderatorem: jestem osoba dość doświadczoną w relacjach miedzy ludzkich, dodatkowo studiuje psychologię i pedagogikę co prawda sportową, ale tematy są jak każde inne. Potrafię zachowywać się w wielu sytuacjach, zawsze staram się obiektywnie patrzeć na sprawę z którą mam do czynienia. Od zawsze staram się pomagać każdemu komu mogę nawet jeśli mi jakoś podpadł. Lubię udzielać się w wielu tematach. Szybko przyswajam informację. Można się ze mną dogadać nawet jak rozmówca jest dużo młodszy. W jakim dniu oraz godzinie możesz odbyć rozmowę kwalifikacyjną na serwerze TS3: wtorek, każda godzina inne dni zależne od grafiki. Moje podanie już jest 17.04.17 Edytowane 27 Kwietnia 2017 przez moherowy Dodanie informacji o istniejącym podaniu. GET, 2 Maja 2017 Przyjęty. Zapoznaj się z: http://fragujemy.com/topic/35514-wprowadzenie-nowego-cz%C5%82onka-zespo%C5%82u-w-sie%C4%87-fragujemycom/
Właściciel GET Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Autor Właściciel Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Zapraszam od 17:30 na TS3.
Zasłużony Fragowicz m u d b o y Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Jestem graczem: Dziennym (czasami porannym). Nick jakiego używasz: ^Truth41 Wiek: aktualny, a nie taki, jaki będziesz miał za miesiąc czy dwa: Aktualnie 17 lat. Staż gry na serwerze: Nie cały rok (10 miesięcy). Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Tylko jeden Mute (za bardzo się uniosłem). Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?: TAK - byłem support'erem na nie istniejącym już serwerze RPG oraz współwłaścicielem serwera Race. Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać Pre-Moderatorem: [ MINIMUM 3 ARGUMENTY ]: Chętnie pomagam innym graczom, ponieważ kiedyś też zaczynałem i wiem jakie jest to uczucie, kiedy nic nie wiemy na temat serwera (wtedy tłumaczę graczom co i jak). Zawsze w wolnej chwili wchodzę na serwer (nie gram zbytnio w żadne inny gry, tylko MTA). Zazwyczaj ignoruję wszelkie wyzwiska w moim kierunku, bo to świadczy tylko o dojrzałości osoby, która wszczyna wyzywanie. W jakim dniu oraz godzinie możesz odbyć rozmowę kwalifikacyjną na serwerze TS3: Zawsze i wszędzie GET, 17 Kwietnia 2017 Podanie zostaje odrzucone z powodu niedostosowania się do zasad, m.in. wejście na forum, dotyk klawiatury podczas rozmowy w celu uzyskania informacji, np. o regulaminie admina. Jest to nieuczciwe.
Właściciel GET Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Autor Właściciel Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Zapraszamy do składania podań - przyjmiemy 2 Pre-Moderatorów! Oferujemy miłą atmosferę, stanowcze decyzje, brak faworyzacji i opiekę ze strony Administracji. Pozdrawiamy, FGTeam 4
Alfie Solomons Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zawieszony Opublikowano 26 Kwietnia 2017 (edytowane) Jestem graczem: dziennym Nick jakiego używasz: GokuSoN Wiek: 15Staż gry na serwerze: Od października zeszłego roku, czyli około 6-7 miesięcy z 1 dłuższą przerwąCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: TAK- muty Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?: NIE Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać Pre-Moderatorem: -Jestem bezstronny, nie faworyzuje żadną z ekipy, każdego gracza traktuje równo, -Chętnie pomagam graczom w samej rozgrywce, jak zaczynać czy też co gdzie mogą znaleźć czy to na forum czy na serwerze, -Jestem bardzo aktywnym graczem, -Każdy problem chcę rozwiązać na spokojnie, -myślę że, jak na swój wiek jestem rozgarniętą osobą. W jakim dniu oraz godzinie możesz odbyć rozmowę kwalifikacyjną na serwerze TS3: Mam długi weekend więc czasu mam dużo, ale chciałbym się umówić na rozmowę na pw. Edytowane 28 Kwietnia 2017 przez Sn0wY GET, 2 Maja 2017 Dostaniesz szansę. Zapraszam do przeczytania tematu: http://fragujemy.com/topic/35514-wprowadzenie-nowego-cz%C5%82onka-zespo%C5%82u-w-sie%C4%87-fragujemycom/ 1
zapala Opublikowano 2 Maja 2017 Fragowicz Opublikowano 2 Maja 2017 (edytowane) Jestem graczem: nocnym / dziennym. Nick jakiego używasz: (^^)SM(^^)delo / (^^)SM(^^)M4A1 Wiek: 16,5 w grudniu 17 Staż gry na serwerze: Około 1,5 roku Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Tak muty Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?: TAK Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać Pre-Moderatorem: -Pomagam nowym graczom jak czegoś potrzebują -jestem cały czas na serwerze -chciałbym ogarnąć chat -mam dużo poczucia humoru -mam doświadczenie -jestem ogarniętą osobą W jakim dniu oraz godzinie możesz odbyć rozmowę kwalifikacyjną na serwerze TS3: na ts3 jestem cały czas jak gram w tygodniu od 16 do 23 w weekendy od czasem 10 a tak to od 12 Edytowane 2 Maja 2017 przez zapala GET, 2 Maja 2017 Miała być obserwacja i cóż - nie będzie jej, oddalam na Twoje życzenie.
Tess Opublikowano 7 Maja 2017 Fragowicz Opublikowano 7 Maja 2017 (edytowane) Jestem graczem: dziennym/nocnym Nick jakiego używasz: [ELITE]Szeryf Wiek: 18 Staż gry na serwerze: Od października czyli ponad 8 miesięcy w ciągu których zrobiłem około 300h gry. Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Tak - 2 bądź 3 muty w ciągu całej kariery, żadnych poważniejszych przewinień oraz wykroczeń. Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?: na MTA nie, lecz sprawowałem funkcję Zaufanego gracza na mruczniku (rp samp) Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać Pre-Moderatorem: [ MINIMUM 3 ARGUMENTY ] -Często przesiaduję na serwerze -Duża wiedza na temat serwera -Chętnie pomagam graczom o ile jestem w stanie -Duże poczucie humoru -W każdej chwili jestem w stanie wejść na serwer i ogarnąć -Patrząc na średni wiek moderatorów 15 lat przydałby się ktoś ciut starszy do ekipy -- Lubię pomagać ludziom, od zawsze sprawowałem jakieś funkcje na serwerach w grach w które grałem. -Brak faworyzacji z mojej strony, wszystkich traktuję równo. -Jestem rozmowny, potrafię dogadać się i bezkonfliktowo załatwić problem. -Nie mam problemów z ortografią. W jakim dniu oraz godzinie możesz odbyć rozmowę kwalifikacyjną na serwerze TS3: Kwestia dogadania, jestem wolny praktycznie w każdej chwili, wystarczy napisać na forum abym wszedł na ts i po chwili jestem. Dodam coś od siebie żeby dać się poznać - Nazywam się Mariusz, mam 18 lat, w wolnych chwilach uprawiam sporty walki i uczęszczam na siłownie z czym wiąże przyszłość (AWF) Edytowane 7 Maja 2017 przez Tess GET, 7 Maja 2017 No wiec oto spis: SuperModerator - Kek: 16. Moderator - Krystek: 26. Moderator - PogromcaKislu: 17 Moderator - Klixer: 16 Moderator - Stena: 14 Pre-Moderator Miko: 16 Pre-Moderator Mikell: 18 Pre-Moderator Snowy: 15 Łącznie 138. Więc dzielimy to na 8 i wychodzi 17,25 ~ 17. No rzeczywiście Moderatorzy mają po 15 lat, super...
Zasłużony Fragowicz Uzillo Opublikowano 7 Maja 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 7 Maja 2017 Jestem graczem: dziennym/nocnym Nick jakiego używasz: Uzillo Wiek: 24 Staż gry na serwerze: Powyżej 2 lat. Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Tak Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?: Sprawowałem funkcje na najlepszym polskim serwerze MTA, który należy do Fragujemy.com Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać Pre-Moderatorem: - Jestem graczem, który jest bardzo aktywny, często mnie widać na serwerze jak i na forum. - Posiadam kulturę osobistą, przez co godnie bym reprezentował Fragujemy.com. - Pomagam innym graczom jeśli jest w czymś problem. - Mam doświadczenie. - Lubie pilnować porządku (Szeryf) 3
SŁOŃ Opublikowano 10 Maja 2017 Fragowicz Opublikowano 10 Maja 2017 (edytowane) Jestem graczem: nocnym, dziennym Nick jakiego używasz: KT|Dawidek Wiek: 16 lat. Staż gry na serwerze: Około dwa tygodnie. Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Nie. Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?: Tak, pełniłem byłem moderatorem na serwerze RPG. Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać Pre-Moderatorem: Jestem osobą ze sporą wiedzą moderatora,mam duży zapał w pomaganiu innym, a co za tym idzie mam bardzo lekkie sumienie.Jestem osobą optymistyczną która stara się znajdować wyjścia w każdej sytuacji/problemie.Jestem osobą która mocno wieży w swoje osiągnięcia i stara się do nich dążyć mimo wielu przeszkód.Nie zostawiam po sobie złych śladów, wszystkie błędy staram się naprawiać. W jakim dniu oraz godzinie możesz odbyć rozmowę kwalifikacyjną na serwerze TS3: Rozmowę kwalifikacyjną mogę odbyć w godzinach wieczornych lub po 15. Dodam iż prowadzę kanał na "YouTube", przez co reprezentuję w jakiś sposób serwer Fragujemy, łącznie posiadam 1500 subskrypcji. Edit: Musiałem edydować nick, inna przynależność do organizacji. Edytowane 15 Maja 2017 przez SŁOŃ
Właściciel GET Opublikowano 24 Stycznia 2022 Autor Właściciel Opublikowano 24 Stycznia 2022 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi