Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Old też mi proponował, że dołączy do mnie i okradnie swoją poprzednią grupe, czyli grupe memobrodego, nawet ss'y mam tego, więc wypadałoby mu dać nauczkę, żeby się ogarnął :)

Opublikowano

@UzilloTo wrzuć tutaj. Każdy dowodzik się przyda w tej sprawie.

Opublikowano

Robicie z tego serwera taki..pizdusiowy.. To jest dayz, ryzyko oszustw jest duże i powinno być zalatwiane między sobą

GET,
+1.
  • Ustrzel fraga! (+) 2
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Lider jest odpowiedzialny za swoich członków. Ale jakas kara być powinna. Proponuję usunięcie skradzionych magazynków.

Opublikowano

Dobrze że zgłosił. Nie możemy sobie pozwolić na tego typu zachowania czy kradzieże. Tym bardziej, że mamy tutaj jakieś dowody. Kara powinna być jak dla mnie. Takie zachowania trzeba tępić, by było ich jak najmniej a ktoś kto będzie chciał okraść następnym razem to się zastanowi najpierw, bo będzie widział czym to grozi.

• Ustrzel fraga! (+) 4
Opublikowano

Dokładnie Lumcia. Tak powinno właśnie być, a nie że potem są teksty "Trudno. Przyjmujący grupy, odpowiada za to". A ten co okradł to potem się śmieje i ma radochę, bo nie dość że okradł to jeszcze jest bezkarny. Trzeba to zmienić.

Opublikowano (edytowane)
6 godzin temu, Krystek napisał:

Dokładnie Lumcia. Tak powinno właśnie być, a nie że potem są teksty "Trudno. Przyjmujący grupy, odpowiada za to". A ten co okradł to potem się śmieje i ma radochę, bo nie dość że okradł to jeszcze jest bezkarny. Trzeba to zmienić.

Szanowny pre-moderator miko tak zrobił, grał z nami nagle zachciało mu się iść do BR i wziął magi i uciekł.

To że była beta to nie znaczy że nie powinno się karać, każda kradzież i ucieczka do innej grupy powinna być karana.

Edytowane przez vladmimx
GET,
+1 za spam.
  • Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Vadim, ty teraz już zgrywasz na prawdę głupiego jak but z lewej nogi dzieciaka. Kiedy Miko przechodził do nas z waszej grupy, nie było żadnych zamiarów zabrania wam magów. Ba, nawet mówiłem dla Miko, że ja nie przyjmę żadnych magów z waszej bazy, bo nie popieram takiego zachowania. To, że Miko wam zwinął namioty (nie zabrał nic z nich do naszej bazy jak już mówiłem) było spowodowane zgrzytami między wami, a nie celowym zamiarem kradzieży. Było już to tobie mówione tysiąc razy, a ty dalej swoje. My w BR wszystko co mieliśmy w bazie, zostało zdobyte uczciwie. 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności