Skocz do zawartości

[KOSZ] Problem z connectowaniem się na serwer.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Mam Counter Strike Source NonSteam DigitalZone i zainstalowałem do niego 2 patche.To jest mój cs.

A problem jest taki: Gdy connectuję się z jakimś serwerem to mam te 2 kreski a na końcu pisze mi coś takiego: ,,connection failed after 4 retries.'' A drugi napis gdy connectuję się na Find Servers i Internet pisze mi coś takiego: ,, Your version does not match the servers. Please restart the game.''

Restartowałem grę chyba z 3 razy i nadal nie pomogło.Dlatego proszę was wszystkich o pomoc w rozwiązaniu problemu, bo wkółko muszę grać na botach!!! a tylko ten cs mi wejdzie.

KAŻDY KOMENTARZ! KAŻDA ODPOWIEDZ SIĘ LICZY!!!

• Fragowy Mister
Opublikowano

Zrób reinstall cs na pewno masz instalke, a jak nie to ściągnij, waży bodajże 450 MB

• Właściciel
Opublikowano

Po prostu zainstaluj coś innego, bo digital zone nie jest dobrą i odpowiednią wersją. Jeszcze lepszym rozwiązaniem jest zarejestrowanie się na steam i kupienie klucz lub gift do CS:S.

Opublikowano

Nesty, ale mi tylko ten cs pójdzie.Nawet na serwery cs: source mi nie wejdą kurna za przeproszeniem...

Cs1.6 mi nie pójdźie.Może jakbym zainstalował do tego patche do cs1.6 ale wątpie żeby mi ten zje.bany cs poszedł.Bo tak to jestem skazany na grę z botami. A gre reinstalowałem i nic nie dało.

A steam na pewno nie odpali a kasy na samego steama nie mam.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Do Digital Zone miałem patcha v.32 - sprawdz

Opublikowano

No fajnie...Teraz cs nie działa. A ściągnałem Biohazarda...

Ale sam nie wiem.Sam cs zainstalowany nie pójdzie więc może skożystam z twojej rady ale ja wątpie żeby mi cs odpalił.

Dziękuję za pomoc.

A wiecie też z kąd ściągnąć jakiegoś counter strike, 1.6 nawet też by mogło być takiego 64mb? Bo ja mam właśnie tego sourca 64mb.

Jak byście coś znaleźli z patchami to podajcie linki.

Dziękuję wszystkim którzy mi pomagają rozwiązać ten problem.

O i HaCk3R, mógłbyś podać mi linka do tego patcha? Bo jak szukam to same cs 1.6 patch v.23.

Opublikowano

Jak będzie działało to masz u mnie reputacje o 3 w górę.

HaK3R

A tego patcha to gdzie zainstalować? W cstrike? Jak tak to w którym xD? Bo ja mam ich dużo. bo zainstalowałem patcha 16 i 17.A bez patchy mi cs nie pójdzie ;P

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

INSTALACJA PATCHA W CS ( Powtorz kolejnosc gdy gra nie dziala z patchem ktorego wgrales )

1 - usun cala gre - w sensie odinstaluj ! , wejdz w c / files / i usun folder ten od Cs'a/

2 - Zainstaluj Cs'a bez zadnego patcha !!

3 - Doistaluj patcha w miejsce instalacji gry ! http://www.forums.wiaderko.com/instalacja-gry-i-podstawy/39655-gdzie-zainstalowac-patch.html ( c: / files / cs / valve ) - Sprawdz link

NAJPIERW SPRAWDZ v.32 , jesli nie pojdzie szukaj tutaj , uninstal , usuwanie folderu , instal cs , instal patch - taka kolejnosc !

Inne patche http://www.forums.wiaderko.com/instalacja-gry-i-podstawy/1332-download-counter-strike-download-cs.html

Polecam sprawdz najpierw v32 , next 24 - popularna jest . Nowy patch - nowa instalacja , opisane wyzej

Opublikowano

Tutaj są moje wyniki jaki mam komputer:

0101 - Operating System : Windows 7 Home Premium 64-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1 (7601.win7sp1_gdr.120330-1504)

0102 - Language : Polish (Regional Setting: Polish)

0103 - BIOS : Phoenix SecureCore Version 1.50

0104 - Processor : Intel® Core i3 CPU M 380 @ 2.53GHz (4 CPUs), ~2.5GHz

0105 - Memory : 3072MB RAM

0106 - Available OS Memory : 2930MB RAM

0107 - Page File : 2814MB used, 3045MB available

0108 - Windows Dir : C:\Windows

0109 - DirectX Version : DirectX 11

0110 - DX Setup Parameters : Not found

0111 - User DPI Setting : 96 DPI (100 percent)

0112 - System DPI Setting : 96 DPI (100 percent)

0113 - DWM DPI Scaling : Disabled

0114 - DxDiag Version : 6.01.7601.17514

----------------------------------

02 - Processor

----------------------------------

0201 - Caption : Intel® Core i3 CPU M 380 @ 2.53GHz x4 ~2533MHz

0202 - CurrentClockSpeed : 2533MHz

0203 - L3-Cache : 3,00 MB

0204 - L1-Cache : 32,00 KB

Wszystko z Game Boostera v3.4

• 2 lata później...
  • 5 lat później...
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności