Kinght Opublikowano 14 Marca 2017 Fragowicz Opublikowano 14 Marca 2017 Jeden za wszystkich wszyscy za jednego twoja grupa to próbuj ją ogarnąć i postawić do pionu. a jak ktoś nie potrafi się dostosować to "Gare muv aut of my boat"
Sebek;) Opublikowano 14 Marca 2017 Fragowicz Opublikowano 14 Marca 2017 5 minut temu, Kinght napisał: Jeden za wszystkich wszyscy za jednego twoja grupa to próbuj ją ogarnąć i postawić do pionu. a jak ktoś nie potrafi się dostosować to "Gare muv aut of my boat" Źle zrozumiałeś, nie jest to moja grupa, jest to grupa Mentosa, ja tylko z nimi grałem
Kinght Opublikowano 14 Marca 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 14 Marca 2017 Teraz, Sebek;) napisał: Źle zrozumiałeś, nie jest to moja grupa, jest to grupa Mentosa, ja tylko z nimi grałem Ale ty stworzyłeś grupę i byłeś jej "nowym" liderem tak? więc byłeś za nich odpowiedzialny
Sebek;) Opublikowano 14 Marca 2017 Fragowicz Opublikowano 14 Marca 2017 (edytowane) 2 minuty temu, Kinght napisał: Ale ty stworzyłeś grupę i byłeś jej "nowym" liderem tak? więc byłeś za nich odpowiedzialny Nie, nie stworzyłem grupy, nie byłem ich nowym liderem i nie byłem za nich odpowiedzialny Edytowane 14 Marca 2017 przez Sebek;)
Kinght Opublikowano 14 Marca 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 14 Marca 2017 Ale i tak jeden za wszystkich wszyscy za jednego było im przemówić do rozsądku albo po prostu odejść od W.R jak był jeszcze czas
Sebek;) Opublikowano 14 Marca 2017 Fragowicz Opublikowano 14 Marca 2017 4 minuty temu, Kinght napisał: Ale i tak jeden za wszystkich wszyscy za jednego było im przemówić do rozsądku albo po prostu odejść od W.R jak był jeszcze czas Ciężko przemówić do rozsądku 5 typom
Kinght Opublikowano 14 Marca 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 14 Marca 2017 Da się trzeba mieć trochę Oleju w mózgu i charyzmę.
Sebek;) Opublikowano 14 Marca 2017 Fragowicz Opublikowano 14 Marca 2017 1 minutę temu, Kinght napisał: Da się trzeba mieć trochę Oleju w mózgu i charyzmę. Gdy bym próbował i tak bym nic nie zdziałał, bo te pięcioro typa chceli tylko wbić i dostać bana
Kinght Opublikowano 14 Marca 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 14 Marca 2017 No to mogłeś opuścić grupę dobra kończę wywód bo spam zaczyna się robić. Nich Nesty się wypowie chociaż jego wypowiedź jest już wystarczająca
☠SZAMAN☠ Opublikowano 15 Marca 2017 Fragowicz Opublikowano 15 Marca 2017 Same skargi od Ciebie. Obserwuję Cię od jakiegoś czasu i pierwsze prowokujesz gracza, potem zaczynasz się z nim kłócić i nie wiem chyba chwalisz się tym że Jesteś dorosły, lecz po tym co piszesz wnioskuję że tak nie jest.
zolnierz Opublikowano 15 Marca 2017 Zawieszony Opublikowano 15 Marca 2017 Mogę to samo o Tobie powiedzieć, ciągle z kimś się kłócisz. Chłopie, obejrzyj demko, a potem komentuj. A jeśli nie masz nic mądrego do powiedzenia to zamilcz.
Rekomendowane odpowiedzi