Favorek Opublikowano 15 Marca 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 15 Marca 2017 Jaka jest/była wasza ulubiona część z serii Assasin's Creed? Osobiście za tryb singleplayer uważam że najlepszy jak dotąd był Assasin's Creed IV Black Flag a jeśli chodzi o tryb multiplayer to Assasin's Creed III <3. Spędziłem nad trybem multiplayer w III lekką ręką ok. 500-600h na konsoli.
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 29 Marca 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 29 Marca 2017 Dopóty nie uzyskam lepszego PC'ta by pograć w nowsze części to najlepiej kojarzy mi się AC 2, gdzie to można było podróżować po całym globie.
chrumcio Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Fragowicz Opublikowano 5 Kwietnia 2017 AC2 i zdecydowanie najlepsza odsłona AC:BF
Aylee Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Fragowicz Opublikowano 18 Kwietnia 2017 (edytowane) Jeśli chodzi o historię to AC 2 najlepszy, a według mnie AC IV najgorszy. W ogóle nie przemówił do mnie temat piratów. Podróżowanie statkiem było nudne, tak samo walki. księgowa Wałbrzych Edytowane 19 Kwietnia 2017 przez Aylee
Makitaa Opublikowano 2 Maja 2017 Fragowicz Opublikowano 2 Maja 2017 Ac 2 była najlepsza wprowadzała dużo nowości , ale ostatnio kupiłem Unity gdyby nie bugi i optymalizacja miała by potencjał .
Lumcia Gumcia Opublikowano 19 Maja 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 19 Maja 2017 Ja jestem, a raczej byłem wielkim fanem serii AC (po Unity czar prysł) i bardzo żałuję, że seria poszła w tak złą stronę. .Jeżeli chodzi o multiplayer AC to nigdy szczególnie nie przyciągnął mojej uwagi. Natomiast jeżeli chodzi o singla, to mam różne spostrzeżenia. Pod względem fabuły, historii to moim zdaniem była najlepsza 3, lecz tam nasza postać główna (Connor o ile dobrze pamiętam) była zwykła marionetką i to mi się bardzo nie podobało. Jednak wcześniej AC przyzwyczaił nas, że nas asasyn ma twardy charakter i nie będzie się dawał manipulować, a niestety w AC3 tak to wyglądało. Jeżeli miałbym powiedzieć ogólnie, która część była najlepsza to bez zastanowienia powiem że Black Flag. Gameplay był po prostu wyśmienity, fabuła była ciekawa no i to wszystko złączyło się w to, że grało mi się wybornie i wciągnąłem się niesamowicie. PS. Bardzo ciekawie za to zapowiada się najnowszy AC (Origin) i nie wiem, czy nie dam sobie szansy na powrót do AC, bo zapowiadają dużo nowości no i ciekawe miejsce i czas akcji.
Legendarny Fragowicz Czekoladowy Opublikowano 18 Czerwca 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 18 Czerwca 2017 AC 2, Black Flag, Brooderhood, 3. Można wymieniać w nieskończoność. Dzisiaj się pytam czy ta seria kiedyś stanie w miejscu ?
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 5 Listopada 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Listopada 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi