Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

34f0dw2.jpg

Kamil „kamil” Kamiński i Karol „repo” Cybulski to zawodnicy, którzy wypełnili skład zespołu Counter-Strike: Global Offensive założonego przez Piotra „IZAKA” Skowyrskiego – Izako Boars. Dotychczas gracze ci reprezentowali barwy PACTu, z którym zajęli czwarte miejsce w Pucharze Polski Cybersport.

Tym samym skład Izako Boars reprezentuje się następująco:

Sebastian „NEEX” Trela

Daniel „Stomp” Płomiński

Kamil „LUULIGUZMAN” Pala

Kamil „kamil” Kamiński

Karol „repo” Cybulski

Łukasz „PRAWUs” Ganczewski – menadżer

Dla przypomnienia – organizacja IZAKA ogłoszona została podczas IEM Expo w Katowicach. Początkowo poznaliśmy trzech graczy, którzy już wcześniej grali z popularnym streamerem w turnieju ASUS ROG Join The Republic Challenge. Teraz skład został domknięty i już niebawem powinniśmy go zobaczyć w akcji.

Źródło: cybersport.pl

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

W sumie skład nie wygląda tylko kamil bedzie musiał zrezygnować z awp. Ogólnie nazwa tego teamu wg mnie to dramat xD

Opublikowano

Kolejny, który narzeka na nazwę teamu. Ludzie, przecież on musiał dać taką nazwę. Izaka znają już nie tylko w Polsce, tylko całe społeczeństwo wie, kim on jest i co robi dla polskiej sceny csa. Nawet na IEMie przeprowadził wywiad z jakimiś dwoma dziewczynami po angielsku. Ma strasznie dużo sponsorów, więc nazwa jest jak najbardziej zrozumiała. Musiało być coś z jego nickiem, żeby jacyś sponsorzy, którzy będą chcieli zainwestować w tą drużynę, wiedzieli od kogo ona pochodzi i automatycznie może zmienić się podejście danego sponsora do sytuacji. Zresztą, Neex to wszystko ładnie wymyślił czemu jest taka nazwa, a ludzie którzy dalej tego nie rozumieją to nie wiem jak im przemówić, że nazwa teamu musiała być taka.

Co do składu, na pewno jest jakiś potencjał, myślę że Repo i Kamil to jak na ten moment dobre wybory, bo teraz jest ciężko znaleźć kogoś doświadczonego i na poziomie, czyli tego co potrzebuje ten team. Na pewno potrzebują czasu, ale nie boję się o podejście graczy do gry. Izak dał im takie warunki, że po prostu muszą z tego skorzystać i myślę, że ten skład może wypalić na jakimś większym poziomie.

Opublikowano

To dobrze, że musiał. Po prostu napisałem swoje zdanie, że mi się nie podoba i tyle :) A co do skladu to tez wydaje mi sie ze moga cos osiagnac. Niby hejt na repo, bo niszczył poprzednie drużyny i jest słaby itd. ale wg mnie jest potencjał tak jak wyżej napisałeś i repo z tego co pamietam na pucharze polski dobrze orał :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności