Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 12 Marca 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 12 Marca 2017 Kamil „kamil” Kamiński i Karol „repo” Cybulski to zawodnicy, którzy wypełnili skład zespołu Counter-Strike: Global Offensive założonego przez Piotra „IZAKA” Skowyrskiego – Izako Boars. Dotychczas gracze ci reprezentowali barwy PACTu, z którym zajęli czwarte miejsce w Pucharze Polski Cybersport. Tym samym skład Izako Boars reprezentuje się następująco: Sebastian „NEEX” Trela Daniel „Stomp” Płomiński Kamil „LUULIGUZMAN” Pala Kamil „kamil” Kamiński Karol „repo” Cybulski Łukasz „PRAWUs” Ganczewski – menadżer Dla przypomnienia – organizacja IZAKA ogłoszona została podczas IEM Expo w Katowicach. Początkowo poznaliśmy trzech graczy, którzy już wcześniej grali z popularnym streamerem w turnieju ASUS ROG Join The Republic Challenge. Teraz skład został domknięty i już niebawem powinniśmy go zobaczyć w akcji. Źródło: cybersport.pl 1
FreezeJESUS Opublikowano 12 Marca 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 12 Marca 2017 W sumie skład nie wygląda tylko kamil bedzie musiał zrezygnować z awp. Ogólnie nazwa tego teamu wg mnie to dramat xD
Lumcia Gumcia Opublikowano 13 Marca 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 13 Marca 2017 Kolejny, który narzeka na nazwę teamu. Ludzie, przecież on musiał dać taką nazwę. Izaka znają już nie tylko w Polsce, tylko całe społeczeństwo wie, kim on jest i co robi dla polskiej sceny csa. Nawet na IEMie przeprowadził wywiad z jakimiś dwoma dziewczynami po angielsku. Ma strasznie dużo sponsorów, więc nazwa jest jak najbardziej zrozumiała. Musiało być coś z jego nickiem, żeby jacyś sponsorzy, którzy będą chcieli zainwestować w tą drużynę, wiedzieli od kogo ona pochodzi i automatycznie może zmienić się podejście danego sponsora do sytuacji. Zresztą, Neex to wszystko ładnie wymyślił czemu jest taka nazwa, a ludzie którzy dalej tego nie rozumieją to nie wiem jak im przemówić, że nazwa teamu musiała być taka. Co do składu, na pewno jest jakiś potencjał, myślę że Repo i Kamil to jak na ten moment dobre wybory, bo teraz jest ciężko znaleźć kogoś doświadczonego i na poziomie, czyli tego co potrzebuje ten team. Na pewno potrzebują czasu, ale nie boję się o podejście graczy do gry. Izak dał im takie warunki, że po prostu muszą z tego skorzystać i myślę, że ten skład może wypalić na jakimś większym poziomie.
FreezeJESUS Opublikowano 13 Marca 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 13 Marca 2017 To dobrze, że musiał. Po prostu napisałem swoje zdanie, że mi się nie podoba i tyle A co do skladu to tez wydaje mi sie ze moga cos osiagnac. Niby hejt na repo, bo niszczył poprzednie drużyny i jest słaby itd. ale wg mnie jest potencjał tak jak wyżej napisałeś i repo z tego co pamietam na pucharze polski dobrze orał
Hs^lampek Opublikowano 13 Marca 2017 Fragowicz Opublikowano 13 Marca 2017 Repo i Kamil to dobry duet, pograją trochę razem i będzie dobra ekipa
Rekomendowane odpowiedzi