Skocz do zawartości

[KOSZ] Nesty musisz pomóc.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pamiętasz naszą baze AK?
Ona była na zawsze i chcielibyśmy odzyskać do niej dostęp ponieważ konta i baza zostały usunięte
A pozatym mamy jeszcze do wydania 25 zł z eventu (Utrzymanie sie w hangarze, całkiem dawno temu :))

Opublikowano

A co z bazą?

Na co za późno tak w ogóle. NZR chcieliśmy przeprosić (Znaczy ja bo ja to zrobilem ;p.) Ale nie mogłem ich spotkać na serwerze.

Opublikowano

Skąd moglismy wiedzieć że baza musi zostać aktywowana, mieliśmy przerwe od serwera od tamtej sytuacji
Skoro baza zostala kupiona na zawsze to powinna raczej stać.
Jeszcze raz prosimy. /AK

• Właściciel
Opublikowano

Nie ma takiej możliwości, ponieważ wszystkie bazy zostały już skasowane od 1 marca. A BON'y z event'ów można wykorzystać tylko w ciągu 7 dni.

Pozdrawiam

Opublikowano

Zrobił byś wyjątek?. Graliśmy na tym serwerze długo a po incydencie z NZR postanowiliśmy ich po prostu przeprosić.
Nasza baza by dalej stała.

Opublikowano
1 minutę temu, iVox napisał:

Na zawsze to na zawsze.
Były warunki ty je zerwałeś...

Miałeś się zgłosić do odbioru bazy do 1 marca.Czyli jak nie przyszedłeś to baza została usunięta 

• Właściciel
Opublikowano

Była wyraźna informacja wisząca przez dobre 3 tygodnie: 

Co więcej, pod koniec stycznia również o tym informowaliśmy wielokrotnie. Proszę zatem przestać gadać mi tutaj o warunkach. Nie jesteś również osobą upoważnioną, ponieważ nie kupowałeś bazy.

Teraz, iVox napisał:

Szkoda że nie dostaliśmy żadnej informacji.

Wcale nieprawda. Z mojej strony to wszystko.

Pozdrawiam

Opublikowano

Nawet jeśli zgłosi się lider to nic z tego?

@EDIT Pozatym mielismy przerwe od serwera dlatego chcielismy wrócić ale patrzymy że bazy nie ma, kij z namiotami bo wiemy dlaczego ich nie ma, ale bazy?.

Opublikowano
1 minutę temu, iVox napisał:

Nawet jeśli zgłosi się lider to nic z tego?

@EDIT Pozatym mielismy przerwe od serwera dlatego chcielismy wrócić ale patrzymy że bazy nie ma, kij z namiotami bo wiemy dlaczego ich nie ma, ale bazy?.

Musiał się zgłosić Właściciel bazy a nie lider grupy.

Opublikowano

No to wlasnie lider grupy kupil tą baze.

EDIT>
Troche kasy na nią poszło

Opublikowano

No to wtedy i tak,koniec tematu była informacja że ma się zgłosić właściciel bazy a jak nie to baza zostaje usunięta i przywrócić jej nie można.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Na cholerę plączesz o tą bazę trzeba było się interesować a nie napierdalać na innej sieci w mta to byś wiedział co i jak żegnam.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności