BOT [BOT] Raporcik Opublikowano 8 Marca 2017 BOT Opublikowano 8 Marca 2017 W dniu 09.03.2017 00:28 użytkownik Grochu otrzymał ostrzeżenie od x_warrior. Ostrzeżenie nadane za ten profile. Typ ostrzeżenia: Ostrzeżenie Ilość punktów karnych: 1 ( nigdy nie wygasa ) Notatka administracyjna: Naruszenie regulaminu FragBox Notatka do użytkownika: Naruszenie regulaminu FragBox Jeśli widzisz nieprawidłowość tego ostrzeżenia, napisz w tym temacie! Cytuj
Grochu - 3-majcie się Opublikowano 9 Marca 2017 Zawieszony Opublikowano 9 Marca 2017 Otrzymałem ostrzeżenie za to,iż napisałem w nocy na fragboxie,że na ZM gracz obraża rodziny pozostałych graczy. Argumenty: 1.na serwerze nie było admina 2.działałem dla dobra sieci 3.jestem świadomy swojego błędu 4.zależało mi na czasie 5.sytuacja nie powtórzy się Proszę o zdjęcie ostrzeżenia oraz pozytywne rozpatrzenie mojej prośby. Cytuj
Szyderca Opublikowano 27 Marca 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 27 Marca 2017 Po to jest reg. fragboxa, aby pewne treści nie pojawiały się tam. W celu zdjęcia warna zapraszam do działu dot. odpracowywania ostrzeżeń. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi