Właściciel GET Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Właściciel Opublikowano 17 Sierpnia 2012 A Ty, kupujesz z głową?
Zasłużony Fragowicz kanix Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 18 Sierpnia 2012 A Ty, kupujesz z głową? Nie z penisem xD
Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Widziałem ten odcinek. Śmieszy mnie zawsze telefon do prof. Zdrówko. Przecież to jest nagrany wcześniej materiał, a Kasia udaje, że z nią rozmawia :D
Właściciel GET Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Autor Właściciel Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Czyli Ty też to oglądasz? To nieźle, mamy kolejne tematy do rozmów :) Wczoraj sobie zrobiłem darmowy napój izotoniczny, przepis Kasi i po prostu super, lepiej się poczułem.
Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Oglądam, ale nie zawsze :P Mozna się dużo rzeczy dowiedzieć o spożywce. Dobry program.
Właściciel GET Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Autor Właściciel Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Ja też nie zawsze oglądam, ale mamy temat kolejny do rozmów :d
Właściciel GET Opublikowano 8 Października 2014 Autor Właściciel Opublikowano 8 Października 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Hyde park → Filmy → Filmy online do Hyde park → Filmy → Programy i seriale
Paciaciak Opublikowano 20 Grudnia 2017 Zawieszony Opublikowano 20 Grudnia 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi