Luciian Opublikowano 17 Marca 2017 Fragowicz Opublikowano 17 Marca 2017 Nick: lurkin9 Staż na MTA DayZ: 2-3 lata Po co szukasz grupy?: Nie lubię grać samemu. Byłeś karany na "fragu"?: Tak, mutem. Ulubiona marka samochodu?: Audi. Kogo od nas znasz/ z kim grałeś?: Nikogo. Godziny w jakich grasz?: jakoś od 14-15 do wieczora. Kiedy możesz wpaść na rozmowę o dołączeniu?: Cały czas. Dołożysz się do opłat?:Czemu by nie. Dlaczego Hg2?: Byliście na samej górze. XD
Zasłużony Fragowicz M!k0 Opublikowano 17 Marca 2017 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 17 Marca 2017 @Luciian Zapraszam ts fragujemy godz 18.
DzieńDobry Opublikowano 17 Marca 2017 Fragowicz Opublikowano 17 Marca 2017 Nick: WiejskaOwca Staż na MTA DayZ: 2 miesiące. Po co szukasz grupy?:Ponieważ samotne granie jest nudne Byłeś karany na "fragu"?: Nie. Ulubiona marka samochodu?:Audi. Kogo od nas znasz/ z kim grałeś?: Nikogo. Godziny w jakich grasz?:18-22. Kiedy możesz wpaść na rozmowę o dołączeniu?:Cały czas. Dołożysz się do opłat?:Oczywiście. Dlaczego Hg2?:Ponieważ jesteście aktywną grupą.
DzieńDobry Opublikowano 17 Marca 2017 Fragowicz Opublikowano 17 Marca 2017 Godzinę temu, KamSzoT napisał: Tylko Fiat 126p ☞ ͜ʖ ☞ Tylko audi a najlepiej jak wy było w LPG xD
Zasłużony Fragowicz M!k0 Opublikowano 18 Marca 2017 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 18 Marca 2017 @DzieńDobry Odrzucam.
KamSzoT Opublikowano 18 Marca 2017 Fragowicz Opublikowano 18 Marca 2017 @kebab8118- odrzucony, nie zjawiłeś się na rozmowie
ZieloonY Opublikowano 24 Marca 2017 Fragowicz Opublikowano 24 Marca 2017 Nick: ZieloonY Staż na MTA DayZ: 4-5 lat Po co szukasz grupy?: Samemu nie da się grać Byłeś karany na "fragu"?: Tak Ulubiona marka samochodu?: BMW Kogo od nas znasz/ z kim grałeś?: Wszystkich tych co grałem z wami Godziny w jakich grasz?: Wieczornych i popułudniowych Kiedy możesz wpaść na rozmowę o dołączeniu?: Nie potrzebuje rozmowy Dołożysz się do opłat?: Zależy od kwoty Dlaczego Hg2?: Chcę wrócić do starej ekipy
ZyczU! Opublikowano 25 Marca 2017 Fragowicz Opublikowano 25 Marca 2017 Nick: TerroRakaZyczU! Staż na MTA DayZ: 2 lata Po co szukasz grupy?: Ponieważ gra samemu nie ma sensu, często napotyka się na grupy większe niż 2 os. dlatego szukam Byłeś karany na "fragu"?: Miałem raz bana na 30 dni, muty itd. Ulubiona marka samochodu?: BMW, Audi Kogo od nas znasz/ z kim grałeś?: Z nikim nie grałem ;pp Godziny w jakich grasz?: Różnie, teraz 12:30-15:30 | 21:30-2:00 Kiedy możesz wpaść na rozmowę o dołączeniu?: Wtedy kiedy zostanę poproszony oraz jak będę posiadał czas ;p Dołożysz się do opłat?: Jak będę miał to dołożę Dlaczego Hg2?: Dlaczego Hg2? Jest to najlepsza grupa jaką kiedykolwiek widziałem, zgranie oraz zaangażowanie jest na 10/10. Jestem pewien, że dodam do grupy humoru oraz miłej gry. Szukam grupy i myślę, że Hg2 jest dobrym odpowiednikiem
Zasłużony Fragowicz M!k0 Opublikowano 25 Marca 2017 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 25 Marca 2017 @Zieloony Odrzucam @ZyczU! Zapraszam na ts3.fragujemy.com o godzinie 19.
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 23 Maja 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 23 Maja 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi