BidWild Opublikowano 21 Lutego 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 21 Lutego 2017 (edytowane) ┏╋━━━━━━━━━━━━━━◥◣◆◢◤━━━━━━━━━━━━━━╋┓ Rekrutacja do Legends ┗╋━━━━━━━━━━━━━━◥◣◆◢◤━━━━━━━━━━━━━━╋┛ + [Lider] Bicek + [V-Lider] BidWild/Thizz [Zaufane osoby] WirusPompa/Chrissek ●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●● Wymagania: + 14 + Poczucie Humoru + Dobrej znajomości serwera fragujemy + TeamSpeak3 + Sprawny Mikrofon + Znajomość mapy ●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●● Co możemy zaoferować: + Ultra Bazę + Przyjazna Atmosferę + Częste Granie + Dobrą zabawę + Pomoc + Jakieś tam auta + Miłą ●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●● Wzór: Imię: Wiek: Znajomość mapy: Ile jesteś w stanie poświecić czasu na gre: Co jesteś w stanie wnieść do ekipy: Jak strzelasz(1/10): Jak prowadzisz auta(1/10): Jak latasz(1/10): Czy posiadasz teamspeak3: Czy posiadasz sprawny mikrofon: Coś o sobie(min. 3 zdania): Edytowane 21 Lutego 2017 przez BidWild
gerusek Opublikowano 22 Lutego 2017 Fragowicz Opublikowano 22 Lutego 2017 Imię: Gerard Wiek: 15 lat [Mam zjebany mikrofon i słychac mnie jak troche kastrata.] Znajomość mapy: 8/10 Ile jesteś w stanie poświecić czasu na gre: dziennie z 2 godzinki może 4 Co jesteś w stanie wnieść do ekipy: Miłą a nie drętwą atmosferę śmieszkowanie. Jak strzelasz(1/10): 9/10 Jak prowadzisz auta(1/10): 7/10 Jak latasz(1/10): 6/10 Czy posiadasz teamspeak3: tak Czy posiadasz sprawny mikrofon: tak Coś o sobie(min. 3 zdania): Jestem vaperem gram w piłkę nożną. Kocham mojego małego brata. Lubie napierdalać w mta dayz. Mam nadzieję że moje podanie będzie pozytywnie rozpatrzone Pozdrawiam.
ChriseekPompa Opublikowano 22 Lutego 2017 Fragowicz Opublikowano 22 Lutego 2017 1 godzinę temu, gerusek napisał: Imię: Gerard Wiek: 15 lat [Mam zjebany mikrofon i słychac mnie jak troche kastrata.] Znajomość mapy: 8/10 Ile jesteś w stanie poświecić czasu na gre: dziennie z 2 godzinki może 4 Co jesteś w stanie wnieść do ekipy: Miłą a nie drętwą atmosferę śmieszkowanie. Jak strzelasz(1/10): 9/10 Jak prowadzisz auta(1/10): 7/10 Jak latasz(1/10): 6/10 Czy posiadasz teamspeak3: tak Czy posiadasz sprawny mikrofon: tak Coś o sobie(min. 3 zdania): Jestem vaperem gram w piłkę nożną. Kocham mojego małego brata. Lubie napierdalać w mta dayz. Mam nadzieję że moje podanie będzie pozytywnie rozpatrzone Pozdrawiam. Zostajesz z góry odrzucony. Piszesz podania do wszystkich ekip. Jeżeli się coś zmieni po konsultacji z v-liderem/liderem to edytuje kanał ale takich typu ludzi raczej od razu się odrzuca.
Kajtuch Opublikowano 23 Lutego 2017 Fragowicz Opublikowano 23 Lutego 2017 (edytowane) Imię:Kamil Wiek:15 Znajomość mapy:8/10 Ile jesteś w stanie poświecić czasu na gre:3-4 Co jesteś w stanie wnieść do ekipy:Poczucie humoru Jak strzelasz(1/10):6/10 Jak prowadzisz auta(1/10):7/10 Jak latasz(1/10):5/10 Czy posiadasz teamspeak3:Tak Czy posiadasz sprawny mikrofon:Tak Coś o sobie(min. 3 zdania):Jestem miły, spokojny, ogarnięty , nie wyzywam się. Lubie bardzo piłkę nożną (L). Jestem aktywnym graczem Edytowane 23 Lutego 2017 przez Kajtuch
Bicekk* Opublikowano 23 Lutego 2017 Fragowicz Opublikowano 23 Lutego 2017 Teraz, Kajtuch napisał: Imię:Kamil Wiek:15 Znajomość mapy:8/10 Ile jesteś w stanie poświecić czasu na gre:3-4 Co jesteś w stanie wnieść do ekipy:Poczu Jak strzelasz(1/10):6/10 Jak prowadzisz auta(1/10):7/10 Jak latasz(1/10):5/10 Czy posiadasz teamspeak3:Tak Czy posiadasz sprawny mikrofon:Tak Coś o sobie(min. 3 zdania):Jestem miły, spokojny, ogarnięty , nie wyzywam się. Lubie bardzo piłkę nożną (L). Jestem aktywnym graczem @Kajtuch niestety, NIEDOSTALES SIĘ
MetalRooM9 Opublikowano 24 Lutego 2017 Fragowicz Opublikowano 24 Lutego 2017 Imię:Michał Wiek:16 Znajomość mapy:8/10 Ile jesteś w stanie poświecić czasu na gre: 3-4 H Co jesteś w stanie wnieść do ekipy: Dokładnie nie wiem opłaty i inne ;3 Jak strzelasz(1/10):8/10 Jak prowadzisz auta(1/10): 6/10 Jak latasz(1/10): 10/10 Czy posiadasz teamspeak3: Tak Czy posiadasz sprawny mikrofon: Tak Coś o sobie(min. 3 zdania): Jestem Michał mam 16 lat interesuje się czołgami z 2 wojny światowej moją pasją jest granie oraz parkur lubię pograć z ekipą z dobrym humorem . Mam nadzieje że zostanę przyjęty :3 Pozdrawiam: Michał 1
Kawson Opublikowano 24 Lutego 2017 Fragowicz Opublikowano 24 Lutego 2017 Imię: Piotr Wiek: 16 Znajomość mapy: 101% Ile jesteś w stanie poświecić czasu na gre: w tygodniu 2-3 godziny za to w weekend czasami zarywam nocki Co jesteś w stanie wnieść do ekipy: Magi i Auta Jak strzelasz: 8/10 Jak prowadzisz auta: 9/10 Jak latasz: 6/10 Czy posiadasz teamspeak3: tak Czy posiadasz sprawny mikrofon: tak Coś o sobie(min. 3 zdania): Gram w koszykówkę i trenuje strzelectwo z karabinu sportowego. W Mta DayZ tułacze się po serwerach od 4 lat ponieważ nic nie trwa wiecznie. Słucham muzyki rockowej i jestem samouczkiem ukulele.
BeQu Opublikowano 25 Lutego 2017 Fragowicz Opublikowano 25 Lutego 2017 Imię: Bartek Wiek: 14 Znajomość mapy: 9/10 Ile jesteś w stanie poświecić czasu na gre: około 3h dziennie. Co jesteś w stanie wnieść do ekipy: Magi i może jakieś autka, poczucie humoru. Jak strzelasz(1/10): 9/10 Jak prowadzisz auta(1/10): 10/10 Jak latasz(1/10): 10/10 Czy posiadasz teamspeak3: Tak Czy posiadasz sprawny mikrofon: Tak Coś o sobie(min. 3 zdania): Witam, jestem Bartek mam 14 lat, pochodzę z rodzimej mi wioski Kielnarowa, leży ona na Podkarpaciu, chodzę do 1 klasy Gimnazjum. Interesuję się E-sportem, sportem a w szczególności piłką nożną. Moimi ulubionymi typami gier są RPG i Strzelanki, typu MTA, CS:GO, Battlefield 4 i tym podobne. W MTA gram od 2 lat i myślę że pojęcie mapy mam już zakodowane w głowie na zawsze, znam dużo miejsc typowych dla MTA. Umiem dobrze jeździć oraz latać pojazdami różnego typu. Umiem także dobrze strzelać z każdego rodzaju broni. Jestem człowiekiem miłym i nie dre ryja jak typowe 7-latki gdy ktoś strzeli mi perfekcyjnego headshota z 2m. Myślę że łatwo nawiązuję relacje z drugą osobą i myślę że zaaklimatyzować mi tu nie będzie trudno oraz że lider i ja będziemy razem robili dobrą robotę. Myślę że możecie mnie przyjąć gdyż nie porzucę tego gangu tak szybko jak niektórzy, tylko będę tu siedział i nas reprezentował na serwerze.
XricE Opublikowano 25 Lutego 2017 Fragowicz Opublikowano 25 Lutego 2017 Wiek: 15 Znajomość mapy: 9/10 Ile jesteś w stanie poświecić czasu na gre: 2h - 4h Co jesteś w stanie wnieść do ekipy: Itemy Miłą atmosferę itp. Jak strzelasz(1/10): 9 Jak prowadzisz auta(1/10): 9/10 Jak latasz(1/10): 7/10 Czy posiadasz teamspeak3: Tak Czy posiadasz sprawny mikrofon: Tak Coś o sobie(min. 3 zdania): Mam na imię Kamil i chodzę do 2 klasy gimnazjum. Gram w wiele gier takich jak Mta, Gta V, Cs:go i wiele innych. Nie gram tylko na kompie, uprawiam też dużo sportu, moim ulubionym jest Piłka Nożna, lecz chętnie gram w kosza czy siatkę W Mta gram już od ponad 2 lat więc jakieś pojęcie o nim mam ;v Jestem na ogół miły i gram zespołowo.
kordi555 Opublikowano 28 Lutego 2017 Fragowicz Opublikowano 28 Lutego 2017 (edytowane) Imię:Kordian Wiek:16 Znajomość mapy:10 Ile jesteś w stanie poświecić czasu na gre:4-6 H Co jesteś w stanie wnieść do ekipy:Skilla Jak strzelasz(1/10):9-10 Jak prowadzisz auta(1/10):8 Jak latasz(1/10):8 Czy posiadasz teamspeak3:Tak Czy posiadasz sprawny mikrofon:Tak Coś o sobie(min. 3 zdania):Nie puszczam pary :d, bez zamuły, miły wobec człownków ekipy, uczciwy. Mój ogólny staż w Mta Dayz 5 lat. Wypracowane strzelanie I oczywiście ogarnięty. Edytowane 28 Lutego 2017 przez kordi555
Bicekk* Opublikowano 8 Marca 2017 Fragowicz Opublikowano 8 Marca 2017 @kordi555 Przykro mi ale NIE DOSTAŁEŚ SIĘ
VizarD Opublikowano 10 Marca 2017 Fragowicz Opublikowano 10 Marca 2017 Imię: Maksymilian Wiek: 14 Znajomość mapy: 10/10 Ile jesteś w stanie poświecić czasu na gre: Na dniach zdarza się a na weekendach ok. 10h na dzień. Co jesteś w stanie wnieść do ekipy: Wiele magów i ogarniętą atmosfere. Jak strzelasz(1/10): 8/10 Jak prowadzisz auta(1/10): 9/10 Jak latasz(1/10): 10/10 Czy posiadasz teamspeak3: Oczywiście Czy posiadasz sprawny mikrofon: Tak Coś o sobie(min. 3 zdania): Jestem Max lubię wszystkie sporty, jestem wielkim optymistą. Nie spinam, dobrze strzelam i prowadze też nie najgorzej. Lubie pograć z ogar ludźmi i pośmiać się.
Bicekk* Opublikowano 10 Marca 2017 Fragowicz Opublikowano 10 Marca 2017 @VizarDGRATULACJE DOSTAŁEŚ SIĘ
✪ Trust Opublikowano 10 Marca 2017 Fragowicz Opublikowano 10 Marca 2017 Imię: Maciej Wiek: 17 Znajomość mapy: 100% Ile jesteś w stanie poświecić czasu na grę: 4/5h Co jesteś w stanie wnieść do ekipy: Miłą atmosfere, magi i od czasu do czasu jakiś pojazd. Jak strzelasz(1/10): 8 Jak prowadzisz auta(1/10): 7 Jak latasz(1/10): 6/7 Czy posiadasz teamspeak3: Tak Czy posiadasz sprawny mikrofon: Tak Coś o sobie(min. 3 zdania): Mam na imię Maciej, chodzę do technikum na profil technik informatyk, w mta gram od 4 lat gdybym miał lepszego pc możliwe, że grał bym w H1Z1, jestem spokojnym i miłym człowiekiem, nie płacze jak ktoś mnie zabije.
DzieńDobry Opublikowano 13 Marca 2017 Fragowicz Opublikowano 13 Marca 2017 Imię:Mateusz Wiek:14 Znajomość mapy:10/10 Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę:W tygodniu 3-4h.W weekendy 6-7h Co jesteś w stanie wnieść do ekipy:Dużo magów i miłą atmosferę Jak Strzelasz(1/10):8 Jak prowadzisz auta(1/10):9 Jak latasz(1/10):10 Czy posiadasz teamspeak3: Tak Czy posiadasz sprawny mikrofon: Tak Coś o sobie(min. 3 zdania):Jestem Mateusz,Lubię w wolnym czasie pograć w gry,Lubię się pośmiać z innymi .
bird Opublikowano 14 Marca 2017 Fragowicz Opublikowano 14 Marca 2017 (edytowane) Imię: Mateusz #Waszka Wiek: 15 Znajomość mapy: 9/10 Ile jesteś w stanie poświecić czasu na gre: 3-5h Dziennie. Co jesteś w stanie wnieść do ekipy: Miłość. Jak strzelasz(1/10): 9/10 Jak prowadzisz auta(1/10): 7/10 Jak latasz(1/10): 10/10 Czy posiadasz teamspeak3: Tak. Czy posiadasz sprawny mikrofon: Tak. Coś o sobie(min. 3 zdania): Jestem ambitnym chłopakiem, lubię grać w gierki, nie tylko MTA. Uwielbiam sporty. Jestem miły, nie "rejdżuje" się, gdy nie mam powodu Pozdro. Edytowane 14 Marca 2017 przez bird
PogromcaKislu Opublikowano 14 Marca 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 14 Marca 2017 (edytowane) EDIT : Przepraszam za fatygę i zajęcie czasu na czytanie, ale już znalazłem grupę. Prosiłbym również o usunięcie tego posta. Edytowane 15 Marca 2017 przez PogromcaKislu
Bicekk* Opublikowano 15 Marca 2017 Fragowicz Opublikowano 15 Marca 2017 Niestety odrzucam, Wasza - chyba z hg2 trzymasz nie? Mateusz - wystarczy jeden kastrat w ekipie Kislu - Powodzenia w nowej ekipie, dobrych hedow SWAG - xxx
Kinght Opublikowano 15 Marca 2017 Fragowicz Opublikowano 15 Marca 2017 (edytowane) Imię:Kacper Wiek:16 Znajomość mapy:8/10 Ile jesteś w stanie poświecić czasu na gre: godziny nocne tak od 18-21 a w weekend od 15 do 23 Co jesteś w stanie wnieść do ekipy: Siebie czyli osobę którą dużo osób zna z dobrego strzelania i kierowania pojazdami lotniczymi Jak strzelasz(1/10): 8 Jak prowadzisz auta(1/10): 7 Jak latasz(1/10): 9 Czy posiadasz teamspeak3: tak Czy posiadasz sprawny mikrofon: tak Coś o sobie(min. 3 zdania):Jestem sobie taki Kinght lubię grać na tym serwerze bardzo. Dobra ale tak na poważnie jestem Kinght mam 16 lat jestem już graczem na Fragujemy od dłuższego czasu prawie od początku serwera MTA byłem w paru ekipach które wspominam dobrze i z jej członkami utrzymuje stał kontakt byłem też w grupach nieprzyjemnych ale pomińmy ten temat. Chciałbym też dodać że byłem w LEGENDARNEJ grupie o nazwie "SVM" oraz w kontynuacji tej grupy czyli NIEPLA Edytowane 15 Marca 2017 przez Kinght dodanie 1
Zasłużony Fragowicz M!k0 Opublikowano 15 Marca 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 15 Marca 2017 1 godzinę temu, Kinght napisał: Chciałbym też dodać że byłem w LEGENDARNEJ grupie o nazwie "SVM" oraz w kontynuacji tej grupy czyli NIEPLA Legendarne, to byli stare Hg2 albo WR (budynia nie mentosa) xD. Polecam kolege
Rekomendowane odpowiedzi