ShoXe'S Opublikowano 19 Lutego 2017 Fragowicz Opublikowano 19 Lutego 2017 (edytowane) Mam problem z grą Cs:Go. Gdy ją włączam to nie mam moich przyjaciół na liscie nie mam ekwipunku, skinów, mojej nazwy ShoXe'S tylko maciek czyzewski. Gdy próboję ją zrestartować to nic . EDIT=jak sprawdzałem spójność plików gry to pisało mi ze 3 plików nie udało się przeskanować . Edytowane 19 Lutego 2017 przez ShoXe'S
Właściciel GET Opublikowano 21 Lutego 2017 Właściciel Opublikowano 21 Lutego 2017 Może tryb offline załączasz?
Makon Opublikowano 21 Lutego 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 21 Lutego 2017 Spójność plików sprawdzaj do skutku, jeżeli nie da sie faktycznie przeskanować tych 3 plików, tz. że są uszkodzone, lub jest uszkodzony tylko jeden czyt. "counter-strike global offensive.exe" Reinstal całej gry powinien w tym pomóc
ShoXe'S Opublikowano 6 Marca 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 6 Marca 2017 1 nie miałem wtedy trybu offline , a 2 reinstal nie pomógł , i 3 juz to naprawiłem ale dzięki :3
Legendarny Fragowicz Riciooo Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie. 2
Rekomendowane odpowiedzi