kaczmix8 Opublikowano 17 Lutego 2017 Fragowicz Opublikowano 17 Lutego 2017 (edytowane) Nick podczas gry: Olsztyn^.^ Nick admina podczas gry: Claudia^^ Powód bana: aktywny - wbiłem po ub na stronie Opis sytuacji: Dostałem bana za nic w sumie, wrzuciłem szybko screeny, zaakceptowane, szybko wbiłem znów na serwer i dostałem taką niespodziankę po chwili Pół godziny z grania w plecy. Dziękuję Pani Claudio^^ Wydruk z konsoli: [FB]-------------------------------------[FB] ||| Zostales zbanowany na serwerze! ||| Odwolac sie mozesz na forum: Fragujemy.com ||| -------------------------------------[FB] ||| Nick admina: Claudia^^ ||| Nick zbanowany: Olsztyn^.^ ||| IP: 89.71.197.171 ||| STEAM_ID: VALVE_0:0:21811952 ||| Powod bana: aktywny ||| Dlugosc: Na zawsze ||| Mapa: zm_compilation ||| -------------------------------------[FB] ||| Nalozony: 17.02.2017 - 21:50:59 ||| Wygasa: Nigdy ||| Musisz poczekac jeszcze Na zawsze [FB]------------------------- @edit sprawa wyjaśniona, można zamknąć Edytowane 17 Lutego 2017 przez kaczmix8
Szyderca Opublikowano 17 Lutego 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 17 Lutego 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi