ChriseekPompa Opublikowano 16 Lutego 2017 Fragowicz Opublikowano 16 Lutego 2017 (edytowane) ┏╋━━━━━━━━━━━━━━◥◣◆◢◤━━━━━━━━━━━━━━╋┓ ┗╋━━━━━━━━━━━━━━◥◣◆◢◤━━━━━━━━━━━━━━╋┛ + [Lider] Bicek + [V-Lider] Tiger/Chriseek [Zaufane osoby] WirusPompa ●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●● + 14 + Poczucie Humoru + Dobrej znajomości serwera fragujemy + TeamSpeak3 + Sprawny Mikrofon + Znajomość mapy ●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●● + Ultra Bazę + Przyjazna Atmosferę + Częste Granie + Dobrą zabawę + Pomoc + Jakieś tam auta ●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●● [Wzór] +Wiek +Coś o sobie +Sprawny mikrofon +Dlaczego szukasz organizacji +Ile możesz spędzać grając +Jak strzelasz (1-10) +Jak jezdzisz (1-10) +Jak latasz (1-10) Edytowane 16 Lutego 2017 przez ChriseekPompa
BidWild Opublikowano 16 Lutego 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 16 Lutego 2017 +Wiek: 18 +Coś o sobie: Lubię grać w piłkę nożną i siatkówkę, lubię także pykać na kompie. Lubię dobre dziewczyny. +Sprawny mikrofon: tak +Dlaczego szukasz organizacji: bo gra samemu się nudzi +Ile możesz spędzać grając: sporo +Jak strzelasz (1-10): 9 +Jak jezdzisz (1-10): 8 +Jak latasz (1-10): 8 P.S byliście kiedyś u mnie w grupie także wiecie jaki jestem
ChriseekPompa Opublikowano 17 Lutego 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 17 Lutego 2017 4 godziny temu, **Rad3k!** napisał: +Wiek14 Niedługo 15 +Coś o sobie Mam Na imie Radek Lubię Pograć na Dayzz i mam 14 lat .Mój Nick RadeQQ!** +Sprawny mikrofonTak +Dlaczego szukasz organizacji. Już od Dawna Szukam i chcę z Kimś pograć Bo samemu To zdecydowanie Lipa.. +Ile możesz spędzać grając Zależy ile trzeba ale tak dziennie 3/4 H +Jak strzelasz (1-10) 9/10 +Jak jezdzisz (1-10) 8,5/10 +Jak latasz (1-10)7/10 Przykro mi nie dostałeś się ;/
ChriseekPompa Opublikowano 21 Lutego 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 21 Lutego 2017 Prosiłbym o przeniesienie tematu do kosz'a ponieważ jest założony nowy aktualny. Przepraszamy za robotę
Rekomendowane odpowiedzi