ChriseekPompa Opublikowano 13 Lutego 2017 Fragowicz Opublikowano 13 Lutego 2017 Witam, nie wiem czy jest ktoś kto się zajmuję tutaj forum bo trochę trudno to zauważyć ale irytuje mnie ten syff w tematach gangowych najlepiej by było gdyby ktoś się tym zajął i pousuwał "śmieci" i zbędne pokazy ogragnizacji które się powtarzają kilka razy. Naprawdę ciężko jest przeglądać coś jeżeli jest tam tyle zbędnych tematów. Nic nikomu nie rozkazuje tylko prosiłbym o usunięcie tego szrotu. "Tak specjalnie dla tego założyłem nowy temat" i bez kappy
Ste Opublikowano 13 Lutego 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 13 Lutego 2017 Dobry pomysł dla nowych graczy którzy szukają ekipy i patrzą czy mają rekrutacje.Popieram
Właściciel GET Opublikowano 13 Lutego 2017 Właściciel Opublikowano 13 Lutego 2017 Własnie porządkuję forum, zaraz się za to wezmę. 1
Właściciel GET Opublikowano 13 Lutego 2017 Właściciel Opublikowano 13 Lutego 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. 1
Rekomendowane odpowiedzi