Igoro_14 Opublikowano 10 Lutego 2017 Fragowicz Opublikowano 10 Lutego 2017 CHciałbym poskarżyć się na Admina który nie służy pomocą. Mam jeszcze problem że kiedy wchodzę na serwer ciągle spadam i ginę a kiedy próbuje włączyć spadochron on się nie włącza już pytałem się admina na chacie co się stało ale nie odpisywał.Czekam na szybką odpowiedź To jest MTA
Legendarny Fragowicz Brayan^^ Opublikowano 10 Lutego 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 10 Lutego 2017 Po pierwsze jaki admin dziecko po drugie klikasz J na klawiaturze otwiera ci się ekwipunek klikasz myszką dwa razy na spadochron i otwierasz.Mam nadzieję, że nie próbujesz otworzyć spadochronu metr nad ziemią ?
Igoro_14 Opublikowano 10 Lutego 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 10 Lutego 2017 Dziekuję nie wiedziełam że to jest na j
Właściciel GET Opublikowano 10 Lutego 2017 Właściciel Opublikowano 10 Lutego 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi