BidWild Opublikowano 4 Lutego 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 4 Lutego 2017 Imię: JakubWiek: 18 Pochodzę z serwera: MTA DayZOd kiedy u nas grasz: od maja tamtego rokuZa co cenisz naszą sieć: Miłą i pomocną administrację. Ogarnięte serwery i za to że wgl. taka sieć istniejeDlaczego chciałbyś być stałym bywalcemL Stałym bywalcem chciał bym zostać dlatego że jestem dość długo w tej sieci tylko iż miałem przerwę ale po powrocie wiedziałem gdzie tylko znowu będę grać. Jest to ogarnięta sięć i zabawie tu sporo czasu. Na serwerownie zawsze znajdę czas iż jest to jedna z najlepszych sieci serwerów gier.Inne informacje o sobie: Lubię piłkę nożna i mechanikę samochodową. Obecnie pracuję w zakładzie tapicerskim mebli. Ale to nie przeszkadza mi w rozwijaniu innych pasji. Lubię także pograć sobie na na serwerze MTA DayZ.
Szyderca Opublikowano 4 Lutego 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 4 Lutego 2017 Twój wniosek o Stałego Bywalca został przyjęty do realizacji. Decyzja może zapaść w każdej, dowolnej chwili. [!] Należy pamiętać, że tylko Administratorzy lub osoby uprawnione do tego, mogą wypowiadać się bądź przyjmować ten wniosek!
Szyderca Opublikowano 5 Lutego 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 5 Lutego 2017 Twój wniosek o Stałego Bywalca został odrzucony. Dziękujemy za zainteresowanie naszą siecią serwerów. Spróbuj ponownie za jakiś czas.
Rekomendowane odpowiedzi