Nexy Opublikowano 2 Lutego 2017 Fragowicz Opublikowano 2 Lutego 2017 Witam. Mam pewien problem z gta gdyż nie włącza się . Mianowicie gdy naklikam na ikonkę gta nic sie nie dzieje w procesach pokazuje mi się gta jako odpalona i po chwili gaśnie nic sie kompletnie nie pokazuje . Proszę o inną pomoc niż: - Reinstal gry ROBIŁEM - zgodności z innymi systemami xp 98 itd również ROBIŁEM - odpalanie jako administrator ROBIŁEM - nvidia experience (taki program do optymalizacji gier nie wiem jak to sie pisze ) również ROBIŁEM Gra jest piracka pobierana z kilku źródeł nawet było kopiowane z komputera na którym gta mi działa i również nie pomaga. DZIĘKUJĘ KAŻDEJ OSOBIE KTÓRA BĘDZIE PRÓBOWAŁA MI UDZIELIĆ POMOCY. Pozdrawiam
Zasłużony Fragowicz Uzillo Opublikowano 3 Lutego 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 3 Lutego 2017 Miałem taki sam problem i to była wina sterowników, więc sprawdź czy masz wszystkie i aktualne 1
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 3 Lutego 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 3 Lutego 2017 (edytowane) Miałem coś podobnego, po formacie windowsa (już parę msc temu) jak odpalałem GTA (nawet podstawke) to miałem z 5 FPS'ów, rozwiązaniem była instalacja sterowników (w moim przypadku "Realtek HD Audio"). Bardzo możliwe, że Uzillo ma rację, postaraj się "obadać" wszelkie możliwe opcje dot. sterowników. Edytowane 3 Lutego 2017 przez WielBond 1
Nexy Opublikowano 4 Lutego 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 4 Lutego 2017 8 godzin temu, Uzillo napisał: Miałem taki sam problem i to była wina sterowników, więc sprawdź czy masz wszystkie i aktualne Właśnie chyba nie bardzo bo raz mi opalilo na kilka minut i padło na zawsze.
Krystek Opublikowano 4 Lutego 2017 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 4 Lutego 2017 Format! Bo już chyba wszystkiego próbowałeś. 1
Nexy Opublikowano 4 Lutego 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 4 Lutego 2017 9 godzin temu, Krystek napisał: Format! Bo już chyba wszystkiego próbowałeś. No i tu jest problem że nie mogę bo komputer firmowy taty.
Zasłużony Fragowicz Francsk13 Opublikowano 4 Lutego 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 4 Lutego 2017 Polecam zapytać się ludzi na forum poświęconym całkowicie MTA. Z tego co wiem to na tych forach się pisze po angielsku, jak znasz to sobie poradzisz a jak nie to tlumacz. 1
Nexy Opublikowano 5 Lutego 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 5 Lutego 2017 Dziękuję wszystkim za próbę pomocy napisze na angielskim. Można zamknąć. 1
Rekomendowane odpowiedzi