Zasłużony Fragowicz M!k0 Opublikowano 1 Lutego 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Lutego 2017 (edytowane) Proszę admina o zamknięcie tematu, wyszło nieporozumienie poprzez nie dogadanie z założeniem grupy. Edytowane 1 Lutego 2017 przez Mik0DCI
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 1 Lutego 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Lutego 2017 Jak dla mnie takie ścierwo powinno się banować, nie ma tutaj wymówek typu "przez przypadek to zrobiłem" albo "zrobiłem to pod wpływem emocji". 1
Krystek Opublikowano 1 Lutego 2017 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 1 Lutego 2017 To było do przewidzenia że takie rzeczy będą miały miejsce. Tak jak @WielBond napisał, kara powinna być surowa.
Legendarny Fragowicz Brayan^^ Opublikowano 1 Lutego 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Lutego 2017 To jest do wyjaśnienia i załatwienia bez problemu tylko trzeba tu Nestiego, aby zobaczył kto to założył i nadał PERMA dla idioty.Nie nawadze takich ludzi. Nesty ukaraj idiote aby inni się obawiali robić takie rzeczy. 1
Zasłużony Fragowicz M!k0 Opublikowano 1 Lutego 2017 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Lutego 2017 Ciekawi mnie.. Kto to jest.
Shizov Opublikowano 1 Lutego 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 1 Lutego 2017 Powinna być kara , faktycznie to jest w jakimś sensie kradzież. Korzystanie z okazji.
Właściciel GET Opublikowano 10 Lutego 2017 Właściciel Opublikowano 10 Lutego 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi