Grucha Różowy Sweter Opublikowano 23 Stycznia 2017 Fragowicz Opublikowano 23 Stycznia 2017 Witam, Mam nową kartę graficzną Radeon R7 370 Series i pojawił się problem którego nie było przy poprzedniej karcie też Radeon. Przy minimalizacji do pulpitu z gry CS:GO a poźniej po powrocie do gry gra zaczyna się wieszać, spadają fpsy ale trwa to przez okolo 7-10 sekund, następnie gra zaczyna hulać aż miło. Jest to trochę uciążliwe ze wzgledu ze czasami stojąc na respie (slyszac w sluchawkach ze nowa runda sie zaczela to wracam do gry) zaczynam sie wieszac a wtedy dostaje bule bo akurat miałem respa na awp z double doors na dd2 Pozdro
LirykaPolityka Opublikowano 25 Stycznia 2017 Fragowicz Opublikowano 25 Stycznia 2017 Mam to samo od jakiegoś czasu. To może wina sterownika bądź radiator jest zasyfiony. Sprawdzałeś ją?
Grucha Różowy Sweter Opublikowano 26 Stycznia 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 26 Stycznia 2017 wszystko nowe, od nowosci tak sie zaczelo dziac wiec watpie, sterowniki aktualizowane na biezaco
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 28 Stycznia 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 28 Stycznia 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi