Skocz do zawartości

[KOSZ] Małe zmiany na serwerze 1v1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Grając na waszym serwerze juz od prawie roku zauważyłem, że ilość dzieci na serwerze sie szerzy. Wpadłem na pomysł aby wprowadzić na czacie randomowe wysyłanie wiadomości z tekstem: Mikrofon +15/16 lub po mutacji. Było by to ułatwienie dla ogarniętych ludzi którzy chcą sobie w spokoju pograć. 

Edytowane przez ConfiG
Opublikowano (edytowane)

Właśnie o to mi chodzi żeby wprowadzić takie coś, że mikrofon +15/16 do regulaminu czy jako randomową wiadomość na czacie 
A i tak czytałem regulamin:) Nie gram na tym serwerze od 2 dni Pozdrawiam!

Edytowane przez ConfiG
Opublikowano

Dobra Jest sorry nie zauważyłem ale chodzi mi o to żeby wprowadzić na czat " mikrofon po mutacji" czy cos

Bo i tak 3/4 osoby nie czytaja tego regulaminu a tym bardziej dzieci 12 letnie. Z tego co zauważyłem to Admini wchodza rzadko na serwer chyba że to ja mam takie wyczucie czasu , więc nie ma kto tego wszystkiego ogarnąć. Wiem że może to być zbędne ale podałem to jako tylko przykład            " zakładam" że więcej osób zwróci na to uwage niż przeczyta regulamin. Sorry jeszcze raz za nieporozumienie 

Opublikowano

wlasnie i tu jest to ze w sumie gram juz tu dlugo ale nie udzielalem sie na forum mam tylko 1 posta z tego co widzialem potrzeba minimalnie 5 

Opublikowano

Dobra Dzieki i sorry za problemy 

• Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności