ConfiG Opublikowano 21 Stycznia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 21 Stycznia 2017 (edytowane) Grając na waszym serwerze juz od prawie roku zauważyłem, że ilość dzieci na serwerze sie szerzy. Wpadłem na pomysł aby wprowadzić na czacie randomowe wysyłanie wiadomości z tekstem: Mikrofon +15/16 lub po mutacji. Było by to ułatwienie dla ogarniętych ludzi którzy chcą sobie w spokoju pograć. Edytowane 21 Stycznia 2017 przez ConfiG
Właściciel GET Opublikowano 21 Stycznia 2017 Właściciel Opublikowano 21 Stycznia 2017 Chyba nie czytałeś regulaminu. U nas nie ma +15/16...
ConfiG Opublikowano 21 Stycznia 2017 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 21 Stycznia 2017 (edytowane) Właśnie o to mi chodzi żeby wprowadzić takie coś, że mikrofon +15/16 do regulaminu czy jako randomową wiadomość na czacie A i tak czytałem regulamin:) Nie gram na tym serwerze od 2 dni Pozdrawiam! Edytowane 21 Stycznia 2017 przez ConfiG
Właściciel GET Opublikowano 21 Stycznia 2017 Właściciel Opublikowano 21 Stycznia 2017 Jest wyraźnie po mutacji.
ConfiG Opublikowano 21 Stycznia 2017 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 21 Stycznia 2017 Dobra Jest sorry nie zauważyłem ale chodzi mi o to żeby wprowadzić na czat " mikrofon po mutacji" czy cos Bo i tak 3/4 osoby nie czytaja tego regulaminu a tym bardziej dzieci 12 letnie. Z tego co zauważyłem to Admini wchodza rzadko na serwer chyba że to ja mam takie wyczucie czasu , więc nie ma kto tego wszystkiego ogarnąć. Wiem że może to być zbędne ale podałem to jako tylko przykład " zakładam" że więcej osób zwróci na to uwage niż przeczyta regulamin. Sorry jeszcze raz za nieporozumienie
Właściciel GET Opublikowano 21 Stycznia 2017 Właściciel Opublikowano 21 Stycznia 2017 Mamy mało adminów. Chcesz, to pobądź z nami i złóż podanie na admina. Pozdrawiam
ConfiG Opublikowano 21 Stycznia 2017 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 21 Stycznia 2017 wlasnie i tu jest to ze w sumie gram juz tu dlugo ale nie udzielalem sie na forum mam tylko 1 posta z tego co widzialem potrzeba minimalnie 5
ConfiG Opublikowano 21 Stycznia 2017 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 21 Stycznia 2017 Dobra Dzieki i sorry za problemy
Właściciel GET Opublikowano 21 Stycznia 2017 Właściciel Opublikowano 21 Stycznia 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi