Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

33tmav8.jpg

Podczas Intel Extreme Masters Katowice 2017 nie może zabraknąć rozgrywek w Counter-Strike: Global Offensive. W zawodach, które odbędą się w pierwszym tygodniu marca weźmie udział dwanaście drużyn, a stawką będzie nie tylko mistrzostwo, ale także 250 000 dolarów.

Zawody w Counter-Strike: Global Offensive odbędą się 1-5 marca. Przez dwa pierwsze dni (1-2 marca) rozgrywana będzie faza grupowa. W tej zastosowany będzie system round robin (każdy z każdym). Do play-offów (3-5 marca) dostaną się trzy drużyny z każdego zbioru: zespoły z pierwszych lokat zostaną rozstawione w półfinałach, a ekipy z miejsc 2-3. trafią do ćwierćfinałów.

Harmonogram turnieju CS:GO na IEM Katowice 2017:

1-2 marca: mecze fazy grupowej (backstage)

3-5 marca: mecze fazy pucharowej (Spodek)

W Katowicach pojawi się w sumie dwanaście światowej klasy zespołów CS:GO. Osiem z nich otrzyma bezpośrednie zaproszenia do udziału w turnieju, a pozostałe cztery będą pochodziły z kwalifikacji. Na IEM Katowice awansują trzy najlepsze drużyny z europejskich i jedna z północnoamerykańskich eliminacji. Rozgrywki te podzielone będą na dwa etapy: otwarty i zamknięty.

Źródło: http://cybersport.pl

Opublikowano

Jestem ciekaw czy znowu będą jakieś spalone akcje ze strony Fnatic xd

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja w końcu spełnię swoje marzenie i pojawię się na cały weekend w Katowicach aby móc z bliska oglądać to mega widowisko. Mam nadzieję, że Virtusi utrzymają formę, powalczą o zwycięstwo. Atmosfera na pewno będzie zajebista, już nie mogę się doczekać.

PS. Możesz dopisać informację, która pojawiła się dzisiaj, a mianowicie jeden z najpopularniejszych DJ-ów, Hardwell, zagra w niedzielę przed finałem turnieju w csa. :)

Opublikowano (edytowane)

Hmm, dosyć ciekawy ten system grupowy. w ciągu jednego dnia drużyny będą rozgrywały aż 5 meczy (!). Dla nas to frajda, ale dla zawodników? Myślę, że to będzie męczące. Ja i moja żona księgowa Kraków będziemy oglądać każdy mecz, a sobota i niedziela na żywo ^^

Edytowane przez catig
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności