Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 10 Stycznia 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 10 Stycznia 2017 Podczas Intel Extreme Masters Katowice 2017 nie może zabraknąć rozgrywek w Counter-Strike: Global Offensive. W zawodach, które odbędą się w pierwszym tygodniu marca weźmie udział dwanaście drużyn, a stawką będzie nie tylko mistrzostwo, ale także 250 000 dolarów. Zawody w Counter-Strike: Global Offensive odbędą się 1-5 marca. Przez dwa pierwsze dni (1-2 marca) rozgrywana będzie faza grupowa. W tej zastosowany będzie system round robin (każdy z każdym). Do play-offów (3-5 marca) dostaną się trzy drużyny z każdego zbioru: zespoły z pierwszych lokat zostaną rozstawione w półfinałach, a ekipy z miejsc 2-3. trafią do ćwierćfinałów. Harmonogram turnieju CS:GO na IEM Katowice 2017: 1-2 marca: mecze fazy grupowej (backstage) 3-5 marca: mecze fazy pucharowej (Spodek) W Katowicach pojawi się w sumie dwanaście światowej klasy zespołów CS:GO. Osiem z nich otrzyma bezpośrednie zaproszenia do udziału w turnieju, a pozostałe cztery będą pochodziły z kwalifikacji. Na IEM Katowice awansują trzy najlepsze drużyny z europejskich i jedna z północnoamerykańskich eliminacji. Rozgrywki te podzielone będą na dwa etapy: otwarty i zamknięty. Źródło: http://cybersport.pl
R2EZN1K Opublikowano 10 Stycznia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 10 Stycznia 2017 Jestem ciekaw czy znowu będą jakieś spalone akcje ze strony Fnatic xd
Lumcia Gumcia Opublikowano 27 Lutego 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 27 Lutego 2017 Ja w końcu spełnię swoje marzenie i pojawię się na cały weekend w Katowicach aby móc z bliska oglądać to mega widowisko. Mam nadzieję, że Virtusi utrzymają formę, powalczą o zwycięstwo. Atmosfera na pewno będzie zajebista, już nie mogę się doczekać. PS. Możesz dopisać informację, która pojawiła się dzisiaj, a mianowicie jeden z najpopularniejszych DJ-ów, Hardwell, zagra w niedzielę przed finałem turnieju w csa.
catig Opublikowano 28 Lutego 2017 Fragowicz Opublikowano 28 Lutego 2017 (edytowane) Hmm, dosyć ciekawy ten system grupowy. w ciągu jednego dnia drużyny będą rozgrywały aż 5 meczy (!). Dla nas to frajda, ale dla zawodników? Myślę, że to będzie męczące. Ja i moja żona księgowa Kraków będziemy oglądać każdy mecz, a sobota i niedziela na żywo ^^ Edytowane 1 Marca 2017 przez catig
Rekomendowane odpowiedzi