Skocz do zawartości

[KOSZ] Lagi

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Witam

Od 2h na serwerze są POTĘŻNE lagi, przez które mogę mając na minusie około 9k krwi, zabić mojego zabójce bez problemu... to się robi uporczywe, a na dodatek gracze zaczynają odchodzić z serwera. To sam obyło 2 tyg temu, prosimy (mówię za graczy) naprawcie to!

• Właściciel
Opublikowano

Dałem Ci link, abyś sprawdził jak zrobić pomiar sieciowy. Jednak obeszło się bez Twojej pomocy...

Lagi zaczęły się około godziny 20:00 i trwały do około 22:30. Wg pomiaru trasy sieciowej, zaczynały się w połowie drogi i dotyczyły zarówno serwerów w lok. PL, jak i poza ( FR / DE itd. ).

Zatem powstałe lagi nie są wynikiem problemów z serwerem, a awarii na łączach operatorskich. 

Szczegóły w tej sprawie nie są mi niestety znane, ale jedno jest pewne: to było coś, na co nie mieliśmy wpływu.

Na przyszłość radzę od razu dać pomiar sieciowy za pomocą programu winMTR, a wtedy zgłoszenie może być weryfikowane dokładniej.

Pozdrawiam

• Ustrzel fraga! (+) 3
  • 2 tygodnie później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności