Zasłużony Fragowicz M!k0 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Stycznia 2017 Witam Od 2h na serwerze są POTĘŻNE lagi, przez które mogę mając na minusie około 9k krwi, zabić mojego zabójce bez problemu... to się robi uporczywe, a na dodatek gracze zaczynają odchodzić z serwera. To sam obyło 2 tyg temu, prosimy (mówię za graczy) naprawcie to!
Właściciel GET Opublikowano 7 Stycznia 2017 Właściciel Opublikowano 7 Stycznia 2017 Dałem Ci link, abyś sprawdził jak zrobić pomiar sieciowy. Jednak obeszło się bez Twojej pomocy... Lagi zaczęły się około godziny 20:00 i trwały do około 22:30. Wg pomiaru trasy sieciowej, zaczynały się w połowie drogi i dotyczyły zarówno serwerów w lok. PL, jak i poza ( FR / DE itd. ). Zatem powstałe lagi nie są wynikiem problemów z serwerem, a awarii na łączach operatorskich. Szczegóły w tej sprawie nie są mi niestety znane, ale jedno jest pewne: to było coś, na co nie mieliśmy wpływu. Na przyszłość radzę od razu dać pomiar sieciowy za pomocą programu winMTR, a wtedy zgłoszenie może być weryfikowane dokładniej. Pozdrawiam 3
Właściciel GET Opublikowano 15 Stycznia 2017 Właściciel Opublikowano 15 Stycznia 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi