Skocz do zawartości

[KOSZ] Rekrutacja do ekipy:ManInBlack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Jedyne wymagania to posiadanie TeamSpeak 3 oraz powyzej 14 lat.

W dniu 14/01/2017 zostanie zlozone podanie o baze. 

Mile widziane beda skladki na baze (bedzie ona kupiona na zawsze).

Osoby ktore beda chcialy z niej korzystac, beda musialy pobyc w grupie tydzien !

Edytowane przez Stena123
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Rekrutacja do grupy ManInBlack! Otwarta.

---------------------------------------------------

Liderzy grupy :Stena,Killer

---------------------------------------------------

Wymagania 

Teamspeak
Wiek 14+/Mutacja

Znajomość mapy

Umiejętność strzelania 

Aktywność na serwerze 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Co oferujemy?

Własny teamspeak

Dużą bazę |Żeby zdobyć "Kody"Do bazy trzeba poczekać /Zdobyć zaufanie ;) 

Własny skin |Nie bawem będzie kupiony|

Miłą atmosferę

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wzór :

Nick:

Opisz w kilku zdaniach siebie:

Jak dobrze strzelasz :

Jak strzelasz [1-->>10]     

Jak jeździsz [1-->>10]     

Jak latasz |Helikopterem,Samolotem| [1-->>10]

Dlaczego nasza ekipa ? |Kilka powodów|

Dlaczego ty? |Kilka powodów|

Edytowane przez Stena123
Opublikowano

- Nick w grze : Dyz!o,gerusek

- Opisz sie w kilku zdaniach : Jetstem smieszkiem czasem sie wkurwiam ale to ze mam słabe nerwy do debili. Jestem dobrym graczem do waszej ekipy

- Jak dobrze :

- Strzelasz  [ 1 --->> 10 ] 9/10

- Jezdzisz autem [ 1 --->> 10 ] 7/10

- Latasz samolotem / helikopterem [ 1 --->> 10 ] 6/10

- Dlaczego nasza ekipa ? --->> Kilka powodow Widzę na co dzień dużo ekip na fragujemy, ale wygrałem was bo jesteście najbardziej ok w stosunku do moich wymagań

- Dlaczego ty ? --->> Kilka powodow jestem zajebistym sniperem mam styl Jeśli wicie o co chodzi. Myślę ze nadaję sie do waszej  grupy

Pozdrawiam :D

Opublikowano
15 minut temu, gerusek napisał:

- Nick w grze : Dyz!o,gerusek

- Opisz sie w kilku zdaniach : Jetstem smieszkiem czasem sie wkurwiam ale to ze mam słabe nerwy do debili. Jestem dobrym graczem do waszej ekipy

- Jak dobrze :

- Strzelasz  [ 1 --->> 10 ] 9/10

- Jezdzisz autem [ 1 --->> 10 ] 7/10

- Latasz samolotem / helikopterem [ 1 --->> 10 ] 6/10

- Dlaczego nasza ekipa ? --->> Kilka powodow Widzę na co dzień dużo ekip na fragujemy, ale wygrałem was bo jesteście najbardziej ok w stosunku do moich wymagań

- Dlaczego ty ? --->> Kilka powodow jestem zajebistym sniperem mam styl Jeśli wicie o co chodzi. Myślę ze nadaję sie do waszej  grupy

Pozdrawiam :D

Piszesz do nich ponieważ do innych grup się nie dostałeś/aś

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

gerusek --->> przyjety ! Gdy bedziesz na serwerze to skontaktuj sie ze mna lub ze Stena aby dodac cie do grupy oraz podac IP TeamSpeak'a.

Edytowane przez xKiLLeR
Opublikowano

Nick: Kemiter

Opisz w kilku zdaniach siebie: No-Life oglądający anime który większość czasu poświeca na mta

Jak dobrze strzelasz : Z odległości jest dobrze gorzej na bliski dystans

Jak strzelasz : 7  

Jak jeździsz: 9 

Jak latasz |Helikopterem,Samolotem|: 10

Dlaczego nasza ekipa ?: Poszukuje ekipy z dobrą atmosferą oraz ludzmi a wy wydajecie sie takimi być :)

Dlaczego ty? : Dodanie mnie będzie oznaczać dużo czarnego humoru oraz dobrej zabawy :P

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano
3 minuty temu, Kemiter napisał:

Nick: Kemiter

Opisz w kilku zdaniach siebie: No-Life oglądający anime który większość czasu poświeca na mta

Jak dobrze strzelasz : Z odległości jest dobrze gorzej na bliski dystans

Jak strzelasz : 7  

Jak jeździsz: 9 

Jak latasz |Helikopterem,Samolotem|: 10

Dlaczego nasza ekipa ?: Poszukuje ekipy z dobrą atmosferą oraz ludzmi a wy wydajecie sie takimi być :)

Dlaczego ty? : Dodanie mnie będzie oznaczać dużo czarnego humoru oraz dobrej zabawy :P

Zostajesz przyjety do ekipy ! IP ts'a podam ci na privie.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nick: neq93255

Opisz w kilku zdaniach siebie: Miły, kulturalny, uczciwy. Dużo czasu przeznaczam na grę. Często sie denerwuje, ale daje rade.

Jak dobrze strzelasz : Najlepiej strzelam na daleki dystans, z zwykłego karabinu. Z snajperki jest gorzej, lecz też daje rade.

Jak strzelasz [1-->>10]   7  

Jak jeździsz [1-->>10]  8

Jak latasz |Helikopterem,Samolotem| [1-->>10] 6

Dlaczego nasza ekipa ? |Kilka powodów| Szukam grupy, w której są miłe, ogarnięte osoby, i akurat mi się wydaje, że tutaj tak jest.

Dlaczego ty? |Kilka powodów| Jestem uczciwy, szukam ekipy, z którą będę mógł się świetnie bawić. Postanowiłem wrócić do gry na dayz, mój staż na różnych serwerach to jakieś 3/4 lata.

Opublikowano

Nick: xShreQu

Opisz w kilku zdaniach siebie: Mam na imię Kacper. Mieszkam w Nowej Rudzie ( Małe miasteczko na Dolnym Śląsku  ). Urodziłem się w Grudniu, lecz to mało istotne. Interesuje się grami komputerowymi jak i różnymi aplikacjami. Jestem osobą, która jeżeli coś zaczyna będzie nad tym siedzieć aż tego nie skończy. Moją ortografię jestem w stanie ocenić na 9,9/10. Uwielbiam słuchać muzyki, praktycznie każdego typu ;p Szybko się uczę i chętnie nabywam nowe umiejętności związane z praktycznie wszystkim ;p Myślę, że tyle wystarczy!  

Jak strzelasz [1-->>10]: 8/10

Jak jeździsz [1-->>10]: 9/10      

Jak latasz |Helikopterem,Samolotem| [1-->>10]: 6,5/10

Dlaczego nasza ekipa ? |Kilka powodów|: Moim zdaniem ten podpunkt jest bez sensu. Szukam ekipy z którą będzie mi się dobrze grało, więc nie mam tutaj jakiś powodów dlaczego akurat Wy.

Dlaczego ty? |Kilka powodów|: Myślę, że przydam się w grupie ponieważ mam dość dużo wolnego czasu ( również w porach gdy jest mało ludzi ) i mogę spokojnie pozbierać magi bez obaw, ze jakiś snajper mnie zabije. Mam ogarnięty mikrofon, jestem ogarnięty. Potrafię grać w grupie, dzielić się itd. 

Opublikowano

Nick: ZyczU!akaTerroR

Opisz w kilku zdaniach siebie: Mam na imię Paweł, mam 16 lat. Interesuje się informatyką oraz piłką nożną. Jestem przyjaznym człowiekiem do czasu, jeżeli ktoś wyzywa mnie jestem poddenerwowany i wybuchowy.

Jak strzelasz [1-->>10] :    8/10

Jak jeździsz [1-->>10] :    9/10

Jak latasz |Helikopterem,Samolotem| [1-->>10] 10/10

Dlaczego nasza ekipa ? |Kilka powodów| Podoba mi się wasza zorganizowana ekipa. W innych jest wiele spin. Podoba mi się wasze zaangażowanie do gry.

Dlaczego ty? |Kilka powodów| Dlaczego ja? Otóż bardzo dobrze gra mi się na serwerze, mam duży staż na nim [2 lata]. Wprowadzę do ekipy dużo humoru, taki śmieszek. 

Opublikowano

Nick:WiejskaOwca

Opisz w kilku zdaniach siebie:Mam na imię Mateusz. Interesuje się sportem.Lubię grać w gry komputerowe.Jestem spokojnym człowiekiem.

Jak strzelasz [1-->>10] 6/10   

Jak jeździsz [1-->>10]   8/10 

Jak latasz |Helikopterem,Samolotem| [1-->>10] 8/10

Dlaczego nasza ekipa ? |Kilka powodów|Ponieważ poznałem dwie osoby z waszej ekipy które były przyjazne.Podoba mi się wasze zaangażowanie do gry.

Dlaczego ty? |Kilka powodów|Gram często na serwerze,szukam ekipy z którą będę dobrze się bawił.

Opublikowano
Dnia 3.03.2017 o 18:33, gerusek napisał:

Nick:Piszcz

Opisz w kilku zdaniach siebie:Jestem największym rakiem oraz Toksycznym graczem

Jak dobrze strzelasz :

Jak strzelasz [1-->>10]     7.6

Jak jeździsz [1-->>10]     8

Jak latasz |Helikopterem,Samolotem| [1-->>10] 2

Dlaczego nasza ekipa ? |Kilka powodów| Ponieważ chyba pasuje ,,,

Dlaczego ty? |Kilka powodów| już mówiłem Jestem rakiem i toksycznym graczem pasującym do tej grupy ,,

Opublikowano

Nick: Malinka

Opisz w kilku zdaniach siebie: Jestem dobrym graczem gram w dayz z 2 lata

Jak strzelasz [1-->>10]     7

Jak jeździsz [1-->>10]     8

Jak latasz |Helikopterem,Samolotem| [1-->>10] 8

Dlaczego nasza ekipa ? Nie wiem tak o wybrałem bo nie chce mi sie grać sam ;)

Dlaczego ty? Bo ogarniam dayz i ogolnie jestem dobrym graczem ;)

Opublikowano

Nick:M3t@lik

Opisz w kilku zdaniach siebie: Nazywam się michał mam 16 lat e mta gram 5 lat interesuje się Motorami sam posiadam KTM 125 ;3

Jak dobrze :

Jak strzelasz 9/10

Jak jeździsz 7/10

Jak latasz |Helikopterem,Samolotem|  9/10

Dlaczego nasza ekipa ? |Kilka powodów|  Kurde Szczerze nwm jak to powiedzieć moge wbić na ts to pogadamy. Poprostu szukam ekipy

Dlaczego ty? |Kilka powodów| 1 Spełniam Wymagania

2 Szukam Grupy

3 Mam Humorek ;3

• Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności