Ste Opublikowano 6 Stycznia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 6 Stycznia 2017 (edytowane) Jedyne wymagania to posiadanie TeamSpeak 3 oraz powyzej 14 lat. W dniu 14/01/2017 zostanie zlozone podanie o baze. Mile widziane beda skladki na baze (bedzie ona kupiona na zawsze). Osoby ktore beda chcialy z niej korzystac, beda musialy pobyc w grupie tydzien ! Edytowane 6 Stycznia 2017 przez Stena123
Ste Opublikowano 2 Marca 2017 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 2 Marca 2017 (edytowane) Rekrutacja do grupy ManInBlack! Otwarta. --------------------------------------------------- Liderzy grupy :Stena,Killer --------------------------------------------------- Wymagania Teamspeak Wiek 14+/Mutacja Znajomość mapy Umiejętność strzelania Aktywność na serwerze ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Co oferujemy? Własny teamspeak Dużą bazę |Żeby zdobyć "Kody"Do bazy trzeba poczekać /Zdobyć zaufanie Własny skin |Nie bawem będzie kupiony| Miłą atmosferę ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Wzór : Nick: Wiek: Opisz w kilku zdaniach siebie: Jak dobrze strzelasz : Jak strzelasz [1-->>10] Jak jeździsz [1-->>10] Jak latasz |Helikopterem,Samolotem| [1-->>10] Dlaczego nasza ekipa ? |Kilka powodów| Dlaczego ty? |Kilka powodów| Edytowane 3 Marca 2017 przez Stena123
gerusek Opublikowano 3 Marca 2017 Fragowicz Opublikowano 3 Marca 2017 - Nick w grze : Dyz!o,gerusek - Wiek : 15 lat - Opisz sie w kilku zdaniach : Jetstem smieszkiem czasem sie wkurwiam ale to ze mam słabe nerwy do debili. Jestem dobrym graczem do waszej ekipy - Jak dobrze : - Strzelasz [ 1 --->> 10 ] 9/10 - Jezdzisz autem [ 1 --->> 10 ] 7/10 - Latasz samolotem / helikopterem [ 1 --->> 10 ] 6/10 - Dlaczego nasza ekipa ? --->> Kilka powodow Widzę na co dzień dużo ekip na fragujemy, ale wygrałem was bo jesteście najbardziej ok w stosunku do moich wymagań - Dlaczego ty ? --->> Kilka powodow jestem zajebistym sniperem mam styl Jeśli wicie o co chodzi. Myślę ze nadaję sie do waszej grupy Pozdrawiam
kebab8118 Opublikowano 3 Marca 2017 Fragowicz Opublikowano 3 Marca 2017 15 minut temu, gerusek napisał: - Nick w grze : Dyz!o,gerusek - Wiek : 15 lat - Opisz sie w kilku zdaniach : Jetstem smieszkiem czasem sie wkurwiam ale to ze mam słabe nerwy do debili. Jestem dobrym graczem do waszej ekipy - Jak dobrze : - Strzelasz [ 1 --->> 10 ] 9/10 - Jezdzisz autem [ 1 --->> 10 ] 7/10 - Latasz samolotem / helikopterem [ 1 --->> 10 ] 6/10 - Dlaczego nasza ekipa ? --->> Kilka powodow Widzę na co dzień dużo ekip na fragujemy, ale wygrałem was bo jesteście najbardziej ok w stosunku do moich wymagań - Dlaczego ty ? --->> Kilka powodow jestem zajebistym sniperem mam styl Jeśli wicie o co chodzi. Myślę ze nadaję sie do waszej grupy Pozdrawiam Piszesz do nich ponieważ do innych grup się nie dostałeś/aś
Zasłużony Fragowicz .:K!LL3R:. Opublikowano 4 Marca 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 4 Marca 2017 (edytowane) gerusek --->> przyjety ! Gdy bedziesz na serwerze to skontaktuj sie ze mna lub ze Stena aby dodac cie do grupy oraz podac IP TeamSpeak'a. Edytowane 4 Marca 2017 przez xKiLLeR
Kemiter Opublikowano 5 Marca 2017 Fragowicz Opublikowano 5 Marca 2017 Nick: Kemiter Wiek: 17 Opisz w kilku zdaniach siebie: No-Life oglądający anime który większość czasu poświeca na mta Jak dobrze strzelasz : Z odległości jest dobrze gorzej na bliski dystans Jak strzelasz : 7 Jak jeździsz: 9 Jak latasz |Helikopterem,Samolotem|: 10 Dlaczego nasza ekipa ?: Poszukuje ekipy z dobrą atmosferą oraz ludzmi a wy wydajecie sie takimi być Dlaczego ty? : Dodanie mnie będzie oznaczać dużo czarnego humoru oraz dobrej zabawy
Zasłużony Fragowicz .:K!LL3R:. Opublikowano 5 Marca 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 5 Marca 2017 3 minuty temu, Kemiter napisał: Nick: Kemiter Wiek: 17 Opisz w kilku zdaniach siebie: No-Life oglądający anime który większość czasu poświeca na mta Jak dobrze strzelasz : Z odległości jest dobrze gorzej na bliski dystans Jak strzelasz : 7 Jak jeździsz: 9 Jak latasz |Helikopterem,Samolotem|: 10 Dlaczego nasza ekipa ?: Poszukuje ekipy z dobrą atmosferą oraz ludzmi a wy wydajecie sie takimi być Dlaczego ty? : Dodanie mnie będzie oznaczać dużo czarnego humoru oraz dobrej zabawy Zostajesz przyjety do ekipy ! IP ts'a podam ci na privie.
neq92355 Opublikowano 23 Marca 2017 Zawieszony Opublikowano 23 Marca 2017 Nick: neq93255 Wiek: 16 Opisz w kilku zdaniach siebie: Miły, kulturalny, uczciwy. Dużo czasu przeznaczam na grę. Często sie denerwuje, ale daje rade. Jak dobrze strzelasz : Najlepiej strzelam na daleki dystans, z zwykłego karabinu. Z snajperki jest gorzej, lecz też daje rade. Jak strzelasz [1-->>10] 7 Jak jeździsz [1-->>10] 8 Jak latasz |Helikopterem,Samolotem| [1-->>10] 6 Dlaczego nasza ekipa ? |Kilka powodów| Szukam grupy, w której są miłe, ogarnięte osoby, i akurat mi się wydaje, że tutaj tak jest. Dlaczego ty? |Kilka powodów| Jestem uczciwy, szukam ekipy, z którą będę mógł się świetnie bawić. Postanowiłem wrócić do gry na dayz, mój staż na różnych serwerach to jakieś 3/4 lata.
xShreQu Opublikowano 23 Marca 2017 Fragowicz Opublikowano 23 Marca 2017 Nick: xShreQu Wiek: 15 Opisz w kilku zdaniach siebie: Mam na imię Kacper. Mieszkam w Nowej Rudzie ( Małe miasteczko na Dolnym Śląsku ). Urodziłem się w Grudniu, lecz to mało istotne. Interesuje się grami komputerowymi jak i różnymi aplikacjami. Jestem osobą, która jeżeli coś zaczyna będzie nad tym siedzieć aż tego nie skończy. Moją ortografię jestem w stanie ocenić na 9,9/10. Uwielbiam słuchać muzyki, praktycznie każdego typu ;p Szybko się uczę i chętnie nabywam nowe umiejętności związane z praktycznie wszystkim ;p Myślę, że tyle wystarczy! Jak strzelasz [1-->>10]: 8/10 Jak jeździsz [1-->>10]: 9/10 Jak latasz |Helikopterem,Samolotem| [1-->>10]: 6,5/10 Dlaczego nasza ekipa ? |Kilka powodów|: Moim zdaniem ten podpunkt jest bez sensu. Szukam ekipy z którą będzie mi się dobrze grało, więc nie mam tutaj jakiś powodów dlaczego akurat Wy. Dlaczego ty? |Kilka powodów|: Myślę, że przydam się w grupie ponieważ mam dość dużo wolnego czasu ( również w porach gdy jest mało ludzi ) i mogę spokojnie pozbierać magi bez obaw, ze jakiś snajper mnie zabije. Mam ogarnięty mikrofon, jestem ogarnięty. Potrafię grać w grupie, dzielić się itd.
ZyczU! Opublikowano 25 Marca 2017 Fragowicz Opublikowano 25 Marca 2017 Nick: ZyczU!akaTerroR Wiek: 16 lat Opisz w kilku zdaniach siebie: Mam na imię Paweł, mam 16 lat. Interesuje się informatyką oraz piłką nożną. Jestem przyjaznym człowiekiem do czasu, jeżeli ktoś wyzywa mnie jestem poddenerwowany i wybuchowy. Jak strzelasz [1-->>10] : 8/10 Jak jeździsz [1-->>10] : 9/10 Jak latasz |Helikopterem,Samolotem| [1-->>10] 10/10 Dlaczego nasza ekipa ? |Kilka powodów| Podoba mi się wasza zorganizowana ekipa. W innych jest wiele spin. Podoba mi się wasze zaangażowanie do gry. Dlaczego ty? |Kilka powodów| Dlaczego ja? Otóż bardzo dobrze gra mi się na serwerze, mam duży staż na nim [2 lata]. Wprowadzę do ekipy dużo humoru, taki śmieszek.
DzieńDobry Opublikowano 27 Marca 2017 Fragowicz Opublikowano 27 Marca 2017 Nick:WiejskaOwca Wiek:14 Opisz w kilku zdaniach siebie:Mam na imię Mateusz. Interesuje się sportem.Lubię grać w gry komputerowe.Jestem spokojnym człowiekiem. Jak strzelasz [1-->>10] 6/10 Jak jeździsz [1-->>10] 8/10 Jak latasz |Helikopterem,Samolotem| [1-->>10] 8/10 Dlaczego nasza ekipa ? |Kilka powodów|Ponieważ poznałem dwie osoby z waszej ekipy które były przyjazne.Podoba mi się wasze zaangażowanie do gry. Dlaczego ty? |Kilka powodów|Gram często na serwerze,szukam ekipy z którą będę dobrze się bawił.
Teh Opublikowano 31 Marca 2017 Fragowicz Opublikowano 31 Marca 2017 Dnia 3.03.2017 o 18:33, gerusek napisał: Nick:Piszcz Wiek:15 Opisz w kilku zdaniach siebie:Jestem największym rakiem oraz Toksycznym graczem Jak dobrze strzelasz : Jak strzelasz [1-->>10] 7.6 Jak jeździsz [1-->>10] 8 Jak latasz |Helikopterem,Samolotem| [1-->>10] 2 Dlaczego nasza ekipa ? |Kilka powodów| Ponieważ chyba pasuje ,,, Dlaczego ty? |Kilka powodów| już mówiłem Jestem rakiem i toksycznym graczem pasującym do tej grupy ,,
ZektorPG Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Fragowicz Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Nick: Malinka Wiek: 16 Opisz w kilku zdaniach siebie: Jestem dobrym graczem gram w dayz z 2 lata Jak strzelasz [1-->>10] 7 Jak jeździsz [1-->>10] 8 Jak latasz |Helikopterem,Samolotem| [1-->>10] 8 Dlaczego nasza ekipa ? Nie wiem tak o wybrałem bo nie chce mi sie grać sam Dlaczego ty? Bo ogarniam dayz i ogolnie jestem dobrym graczem
MetalRooM9 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Fragowicz Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Nick:M3t@lik Wiek: 16 Opisz w kilku zdaniach siebie: Nazywam się michał mam 16 lat e mta gram 5 lat interesuje się Motorami sam posiadam KTM 125 ;3 Jak dobrze : Jak strzelasz 9/10 Jak jeździsz 7/10 Jak latasz |Helikopterem,Samolotem| 9/10 Dlaczego nasza ekipa ? |Kilka powodów| Kurde Szczerze nwm jak to powiedzieć moge wbić na ts to pogadamy. Poprostu szukam ekipy Dlaczego ty? |Kilka powodów| 1 Spełniam Wymagania 2 Szukam Grupy 3 Mam Humorek ;3
Właściciel GET Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Właściciel Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi