Skocz do zawartości

[KOSZ] Zmiany na serwerze

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

Cześć,

Możecie tu wypisać, jakie chcecie urozmaicenia widzieć na serwerze, ponieważ modernizacja odbędzie się w przyszłym tygodniu.

Planowane zmiany:

1. System rejestracji graczy ( za darmo ).
  2. System rang zostanie całkowicie poprawiony ( m.in. KD/RATIO oraz brakujące rangi ).
  3. Możliwość resetowania statystyk w całości. 
  4. Voice management. 

Czekamy na Was :)

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

1. Afk kicker-dużo osób wchodzi na serwer i afczy, gracze się na takich skarżą bo muszą czekać aż takiego delikwenta zabiją. Dla mnie też jest to irytujące. A jak ktoś afkuje bo musi coś zrobić to po co gra? Wyrzuci go i po jakimś czasie jak się ocknie może wejsc spowrotem przecież.

2. Czas do wybuchu bomby

3.roundsound

Jeszcze mam takie pytanie czemu na serwerze są niedostępne  shotguny? Bo autocampe to rozumiem.

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Właściciel
Opublikowano

AD 1. AFK będzie wprowadzany taki sam jak na DD2, na to trzeba czasu.

AD 2. Ok, wiem już jaki zrobić.

AD 3. Roundsoundu nie będzie. 

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano (edytowane)

takie podstawowe rzeczy jak spadochron :) tez by sie przydaly i przede wszystkim komunikacja miedzy adminowska na talku:) jak na dd2 bardzo nam to ulatwilo

mlody 

nie lubie tracic hp jak spadam wlanczam spadochron a go nie ma

Edytowane przez Foresto
Opublikowano (edytowane)

@

jestem za jednak po grze na zwykłym dd2

Edytowane przez mlOdyy.
  • 4 tygodnie później...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Na moje jednak bym dodał to do Vipa, a dlaczego każdy musi mieć? chce mieć niech kupi vipa z taką opcją. 

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Ja rzuciłem propozycje i chyba dobre rozwiązanie mnie się wydaje.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Kolejną zmianą, którą bym wprowadził na server to automatyczny interp, niektórzy gracze specjalnie grają na ex_interp 0.1 lub nawet nie wiedzą, że takie coś istnieje.

Następnym z moich pomysłów jest taki aby zainstalować plugin, który blokuje bombsite B, ponieważ w sytuacji gdy nie ma za dużo osób na servie np 3vs2 nie da się ogarnąć 2 bs'ow.

Myślałem też nad zmianą kosy na standardową kosę z Global Offensive lecz ze strony Anty-terrorystów :)

• Właściciel
Opublikowano

Interp przestał być użyteczny po aktualizacji Valve z 14 lutego 2013 roku. Wszystkie dzisiaj Wasze pomysły weźmiemy do serca i poprawimy.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • 2 lata później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności