Zasłużony Fragowicz M!k0 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Stycznia 2017 (edytowane) Hg2^ Rekrutacja: OTWARTA Co oferujemy?: -Poziom -Szacun na dzielni xD -Beke na TS3 -2 bazy -7k magów Wymagamy: -Poziomu gry -Wnieść coś od siebie -Ładnej rymowanki na wejście -Kultury Wzór: Nick: Ile grasz na FG: Ile masz lat: Dlaczego my?: 3 argumenty dlaczego nasza drużyna: Edytowane 6 Stycznia 2017 przez Mik0DCI
Dzenkinson Opublikowano 6 Stycznia 2017 Fragowicz Opublikowano 6 Stycznia 2017 Nick: 1Tg^Dzenkinson Jak oceniasz siebie w grze?: Takie mocne 2/10 Ile już grasz?: 4+ Dayz Dlaczego Hg2?: Chce czasem sobie pograć na "Polaku" i w ogóle mieć z kim a, że znam u was pełno osób 3 argumenty dlaczego to ty, a nie kto inny: Bo jestem OP. A tak serio to nie wiem XD
Zasłużony Fragowicz M!k0 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Stycznia 2017 Dzenkinson: Przyjęty na próbę Wyślę ci ip tsa, na którego masz sie zgłosić
BidWild Opublikowano 6 Stycznia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 6 Stycznia 2017 (edytowane) Nick: BidWild Jak oceniasz siebie w grze?: Bardzo dobrze Ile już grasz?: w mta 5 lat a na serwerze ponad 6 miesięcy a dayz z 3 lata Dlaczego Hg2?: Bo szukam ekipy do wspólnej gry. Bo teraz ciężko znaleść jakąś fajną ogar ekipe i chciałbym dlatego do was dołączyć 3 argumenty dlaczego to ty, a nie kto inny: Jestem ogarnięty i miły. Duża aktywność. Poczucie humoru i myślę że przydadzą się nowe ręce do roboty Edytowane 6 Stycznia 2017 przez BidWild
Zasłużony Fragowicz M!k0 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Stycznia 2017 BidWild, odrzucam. Kłamców nie przyjmuje. Grasz 6 miesiąców na serwerze mając 3,5h? eh....
BidWild Opublikowano 6 Stycznia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 6 Stycznia 2017 bo to nowe konto
Legendarny Fragowicz VetraX Opublikowano 6 Stycznia 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 6 Stycznia 2017 Nick: >VetraX< Ile grasz na FG: Na Fragujemy gram około 2 miesięcy, zaś ogólnie na DayZ mam dużo większy staż. Ile masz lat: 15 Dlaczego my?: Jesteście fajnie prosperującą drużyną i macie tego "skylla" ;P 3 argumenty dlaczego nasza drużyna: -Chciałbym do Was dołączyć przede wszystkim dlatego, że gram praktycznie cały czas sam z mojej grupy ;-; -Ogarniacie, co przekłada się na dobrą współpracę i dużo killi -Gram codziennie na serwerze, znam mapę i dobrze szczylam
ChriseekPompa Opublikowano 6 Stycznia 2017 Fragowicz Opublikowano 6 Stycznia 2017 Nick: ChriseekPompa Ile grasz na FG: Na tym serwerku gram 2 tygodnie stwierdziłem że warto wrócić do korzeni. Jednak gram 2 tygodnie ale moja aktywność jest wysoka więc myślę że tutaj problemu nie będzie Ile masz lat:Lat mam aktualnie skończone 15 Dlaczego my?: Wybrałem HG2 z powodów nudy tak bym to nazwał wolałbym pograć z większą ilością osób bo jak wiemy samemu ciężko coś zdziałać chodzby jazda autem. 3 argumenty dlaczego nasza drużyna: Nie chcę tutaj być dla magów czy bazy szukam dobrej ekipy choć baza się przyda. Magi mogę sobie sam załatwić mam do dyspozycji 2 samochody zdobywcze wraz z kolegą je zdobyliśmy (Admiral,Bobcat) Kolega ma nick (WirusPompa) Myślę że znajdę tutaj ekipę do dobrej zabawy bez spin
_WiRuSPompa_ Opublikowano 6 Stycznia 2017 Fragowicz Opublikowano 6 Stycznia 2017 Nick: WiRuSPompa Ile grasz na FG: Na tym serwerze garm około 2 tygodni , serwer mi się podoba więc myślę że za szybko z niego nie odejdę. Ile masz lat: Mam aktulnie 15 lat ale w tym roku bedzie 16. Dlaczego my?: Ponieważ HG2 to jedna z lepszych grup , szukam także osób do gry bo jak wiadomo samemu we dwoje to nudno sie gra oraz dużo sie zdziałać nie da np. Gdy przyjedzie jakaś masówka autami lub czyms innym . Nie potrzebuje magów ani pojazdów bo jakbym chciał to bym sobie chwila moment uzbierał magi i załatwił samochód wiec nie dochodze po to by tylko brać od grupy. Sam moge jeszcze dokładać żeby było więcej wszystkiego . Dochodzę równierz ze względu na mojego kolegę, który też by się chciał dostać do waszej grupy ma on nick ( ChriseekPompa ) . 3 argumenty dlaczego nasza drużyna: Ponieważ widać że jesteście zgraną drużyną , jesteście ogarnieci i jestescie ogólnie bardzo czesto aktywni co mi sie barzo podoba bo nie bedzie mi się gra nudziała itd. (zawsze będzię się dało cos porobić z wami). oraz macie bazę która nie powiem że się nie przyda bo dużo ułatwia bo jest gdzie schować : pojazdy , bron , magi itd.
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 7 Stycznia 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 7 Stycznia 2017 (edytowane) Nick: WielBond Ile grasz na FG: Od stycznia zeszłego roku Ile masz lat: 17 Dlaczego my?: Kto robił ten wzór? Dokładnie to samo jest pod spodem lol 3 argumenty dlaczego nasza drużyna: Ale ok, przechodząc do rzeczy- bo macie magi a ja je kocham i dałbym dupy za nie. I jesteście aktywni, najwyżej dostane małego raczka od grania z wami ale to trudno, kc smoker. Edytowane 7 Stycznia 2017 przez WielBond
Zasłużony Fragowicz M!k0 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 7 Stycznia 2017 (edytowane) VetraX- Odrzucam - Za mały staż BidWild- Odrzucam - Kłamca ChrissekPompa- Kiepska gra WiRuSPompa- Za mały staż WielBond- Z bólem serca, odrzucam z 10 głosów 6 na nie :C Edytowane 7 Stycznia 2017 przez Mik0DCI
NaXeee Opublikowano 8 Stycznia 2017 Fragowicz Opublikowano 8 Stycznia 2017 Nick:NaXe Ile grasz na FG:2 lata Ile masz lat:16 Dlaczego my?:Bo smoker jest sexi 3 argumenty dlaczego nasza drużyna:No bo spoko z was ziomki, z kilkoma z was grałem w grupie no i nadal czekam, żeby flux mi loszke na gg znalazł
Zasłużony Fragowicz M!k0 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 8 Stycznia 2017 (edytowane) Naxeee- Z automaty Odrzucam Edytowane 8 Stycznia 2017 przez Mik0DCI
Ventur88 Opublikowano 21 Stycznia 2017 Fragowicz Opublikowano 21 Stycznia 2017 Nick: Ventur88 Ile grasz na FG: 2 dni Ile masz lat: 14 Dlaczego my?: ponieważ szukam fajnej ekipy i myślę że znalazłem 3 argumenty dlaczego nasza drużyna:v miło będzie dołączyć do ekipy która ogarnia dayZ szukałem takiej ekipy od dawna więc myślę że będzie nam się miło współpracowało
Zasłużony Fragowicz M!k0 Opublikowano 21 Stycznia 2017 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 21 Stycznia 2017 Ventur88 - Odrzucam. Za mały staż, nie zna Cię nikt z ekipy, ELO.
Cannabis3k Opublikowano 21 Stycznia 2017 Fragowicz Opublikowano 21 Stycznia 2017 Nick: Cannabis3k Ile grasz na FG: 1.5roku Ile masz lat: 14 Dlaczego my?: Poniewaz nie mam grupy a chcialbym powrocic i jak najdluzej pograc 3 argumenty dlaczego nasza drużyna: Jestem ogarniety nie dre japy jak sie strzelam Dobrze strzelam
gerusek Opublikowano 8 Lutego 2017 Fragowicz Opublikowano 8 Lutego 2017 Nick: GG Ile grasz na FG: z rok Ile masz lat: 15 Dlaczego my?: Jesteście spoko grupą, tak mi się wydaje 3 argumenty dlaczego nasza drużyna: myślę ze jesteście spoko Jestem dobrym strzelcem, sniperem Myślę że się dostane POZDRAWIAM
VaDiMx Opublikowano 8 Lutego 2017 Fragowicz Opublikowano 8 Lutego 2017 Grupa nie istnieje, można juz zamknac temat
Właściciel GET Opublikowano 8 Lutego 2017 Właściciel Opublikowano 8 Lutego 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi