kill Opublikowano 5 Stycznia 2017 Fragowicz Opublikowano 5 Stycznia 2017 (edytowane) witam , mialem dzis taki przypadek grałem na cs 1.6 zm mod , i dostałem bana za obrazanie a gracz kturego tak wedlug admina mocno obrazilem nie dostał bana za to ze blokowal mnie . Zostales zbanowany na serwerze! ||| Odwolac sie mozesz na forum: Fragujemy.com ||| -------------------------------------[FB] ||| Nick admina: PACIU ||| Nick zbanowany: kill ||| IP: 37.xxxxxxx ||| STEAM_ID: VALVE_0:0:539944654 ||| Powod bana: Obrazasz ||| Dlugosc: 2 godzin ||| Mapa: zm_compilation ||| -------------------------------------[FB] ||| Nalozony: 05.01.2017 - 15:13:46 ||| Wygasa: 05.01.2017 - 17:13:46 ||| Musisz poczekac jeszcze 2 godzin [FB]-------------------------------------[FB] Kicked by Console: "Zostales zbanowany! Sprawdz swoja konsole." Kicked :"Zostales zbanowany! Sprawdz prosze z konsoli nwm co jeszcze napisac bo pierwszy raz sie odwołuje , za bledy , nie ten dzial czy braki z góry przepraszam prosze o to by jakos faar podejsc do tego Edytowane 5 Stycznia 2017 przez kill
kill Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 5 Stycznia 2017 (edytowane) Możecie wywalić do kosza już , bo ban dawno minoł , nic i tak nie wskóram . Edytowane 5 Stycznia 2017 przez kill
Właściciel GET Opublikowano 6 Stycznia 2017 Właściciel Opublikowano 6 Stycznia 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi