Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 4 Stycznia 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 4 Stycznia 2017 Nowy rok dopiero się rozpoczął, a za sobą mamy pierwszą dość sporą falę VAC banów. Według strony vac-ban.com zbanowanych zostało blisko 1400 użytkowników, a łączna wartość ekwipunku zablokowanych wczoraj kont miała przekroczyć 22 000 dolarów. Zablokowane miało zostać oprogramowanie od czterech różnych dostawców cheatów. Dowiadujemy się o tym ze screenów, które zostały umieszczone we wpisie na reddicie. Ostatnia fala banów VAC o podobnym rozmiarze miała miejsce 25 grudnia ubiegłego roku. Wówczas zbanowano nieco ponad 1200 kont. Źródło: http://cybersport.pl/
R2EZN1K Opublikowano 4 Stycznia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 4 Stycznia 2017 W końcu coś z tym robią. Ciekawe kiedy na mnie przyjdzie kolej XD Minął już prawie rok, a ja wciąż sobie gram. Pamiętam dobrze tą "gównoburzę", która wciąż widnieje w offtopic CS:GO DD2. Narobiliście mi tylko fejmu bo na innych serverach już mnie znają. Lepszy nie znaczy odpalony.
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 12 Lipca 2018 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 12 Lipca 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi