Adrianillie Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Fragowicz Opublikowano 5 Sierpnia 2012 mam bana na serwerze 4fun od wczoraj i to przez pomylkesmiesznego admina. gralem na serwie jako : TaZ Gral tez drugi TaZ ktory dostal bana na 30 minut...ja zostalem i do paru minutach tez dostalem bana nie wiem za co czy sie pomylil czy nie...nawet nic nie napisal nie zapytal od razu ban. Wczoraj napisalem temat dotyczacy bana to go dzisiaj patrze nie ma chyba ktos usunal?!?! dziwne..! w konsoli piszed POWOD:OMIJASZ BANA ??
Właściciel GET Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Właściciel Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Freakovsky, Ty masz coś z głową? Jak może STEAM omijać bana?
Adrianillie Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Autor Fragowicz Opublikowano 5 Sierpnia 2012 jesli mozecie to napiszcie jak mam rozumiec w ogole omijanie baana?:)
Zasłużony Fragowicz Haczyk Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Sierpnia 2012 np dostajesz bana na steam i wchodzisz z ns .] Ja zadam pytanie czy po wgraniu neobans wgl mozna omijac bana ... ?
Rekomendowane odpowiedzi