Skocz do zawartości

[KOSZ] Ankieta dotycząca serwera

Czy Hydra, jako pojazd unikatowy, powinna mieć możliwość przyklejania się graczy?  

39 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Hydra, jako pojazd unikatowy, powinna mieć możliwość przyklejania się graczy?

• Tak - powinna mieć glue bez ograniczeń
    • Nie - ale jednocześnie zostawić możliwość strzelania z niej
    • Nie - dobrze jest tak, jak teraz, czyli bez strzelania i bez przyklejania się do niej
  2. 2. Czy Dodo powinno mieć możliwość przyklejania się graczy?

• Tak - powinno mieć glue, ale jednocześnie ograniczyć przyklejanie się do maks 2 graczy
    • Nie - powinno zostać tak jak teraz, czyli bez glue
  3. 3. Czy unikatowe pojazdy typu Infernus, NRG, Hydra powinny respić się co 24h?

• Tak - unikatowe pojazdy powinny respić się co 24h, jednocześnie usuwając poprzedni pojazd
    • Nie - wolę, żeby kisiły się w bazie
  4. 4. Podmianki aut [ zagłosuj na jedną opcję ]

• [1] Clover - http://www.gtainside.com/en/sanandreas/cars/53704-amc-javelin-amx-401-1971/
    • [1] Clover - http://www.gtainside.com/en/sanandreas/cars/99344-ken-block-clover/
    • [1] Clover - obecna podmianka nie wymaga zmian
    • [2] Freeway - http://www.gtainside.com/en/sanandreas/bikes/97342-gta-v-western-zombie/
    • [2] Freway - obecna podmianka nie wymaga zmian
    • [3] Barrack - http://www.gamemodding.net/en/gta-san-andreas/gta-sa-cars/10548-am-general-m-939a2.html
    • [3] Barrack - http://www.gtainside.com/en/sanandreas/cars/81067-archer-gun-truck/
    • [3] Barrack - obecna podmianka nie wymaga zmian
    • [4] Mesa - http://www.gamemodding.net/en/gta-san-andreas/gta-sa-cars/23075-jeep-wrangler.html
    • [4] Mesa - obecna podmianka nie wymaga zmian

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

Ankieta dotycząca serwera

Zapraszam do glosowania oraz komentowania.

Jeśli ktoś ma również inne propozycje co do serwera, zapraszamy do wypowiedzi!

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Hm, bardzo przydatna ankieta, lecz Nesty zwróć uwagę na fakt że w chwili obecnej na glue na dodo głosują tylko ludzie którzy z tego glue korzystają nadmiernie, w sensie że np taka niepla bardzo lubi robić masówkę i  uprzykrzać innym graczom grę na serwie, tak samo hg2, jak juz ankieta dobiegnie końca proszę zwrócić uwagę na głosy w typ podpunkcie żeby nie było że zagłosuje na NIE 10 osób z np 7 różnych małych grup a na TAK zagłosuje 25 osób ale tylko i wyłącznie z 2 dużych grup (przykład: tylko hg2, niepla,). W takim przypadku małe grupy nie mają nic do gadania bo duże ilościowo grupy zaznaczą na TAK i będą zadowoleni.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Właściciel
Opublikowano

Zwróć uwagę, że obecnie Glue jest zablokowane i chcemy wprowadzić ostatecznie kompromis. Dlatego macie tylko 2 opcje do wybrania, czyli albo maks 2 graczy albo wcale.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Lecz ja napisałem, że duża część serwera chce bez glue (przykładowo) a przyjdzie sobie takie hg2 i niepla i tylko 2 grupy i już mamy +25 nowych głosów żeby glue zostawić i w takim razie poprzedni głosujący na brak glue są zdyskwalifikowani przez członków tylko dwóch grup i to moim zdaniem jest nie sprawiedliwe bo te dwie grupy są bardzo masywne i mają dużą przewagę jeśli chodzi o głosowanie. :/

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Faks ju! Ja akurat chce game change i dodo bez glue.

Opublikowano

1. Jeżeli nie będzie glue na hydrze albo na dodo to nie ma sensu zaśmiecać serwera i od razu można je usunąć bo tylko będą kiszone w bazach a nikt z nich nie będzie korzystał.. 

2. Elitek jak dla ciebie 7 osób to w grupie to jest masa to wybacz ale jesteś zdrowo pierdolnięty. Kto ci Elitek broni zrobić sobie rekrutacje do grupy, to jest bardzo proste od tego jest forum i bardzo dużo osób szuka grupy.

3. Każdy głos w ankiecie powinien mieć taką samą wartość, nie to że jak ktoś jest w grupie NIEPLA lub Hg2 to jego głos się nie liczy lub prawie się nie liczy.  Jesteśmy zwykłymi graczami, nasze zdanie też ma znaczenie.

4. " duża część serwera chce bez glue" -  tak ta grupa osób tzw. Spinaczy , którzy tylko jak padną narzekają jakie to niesprawiedliwe bo oni mają dodo bo oni latają, bo oni, bo oni, bo oni to jest ta "elita" serwera... Ja nikomu nie zabraniam latania, po to jest dodo na serwerze,  po to są resety co dwa tygodnie że nawet przysłowiowy "bambik" może sobie takie dodo wziąć i latać ja nie wiedzę problemu.  

Co do Ankiety:

Infernusem nikt nie wyjeżdża bo jest zbyt "delikatny", walniesz w ścianę lub ktoś cię ostrzela lekko i już nie ma życia praktycznie.

Opublikowano

Nie chodzi o to że ja nie mogę zrobić masówki bo nie da albo nie umiem, miały na mysli sytuację, że np na TAK zagłosuje 7 osób każda bez grupy i niepla np 10 osób i jedna grupa przyciska w tym przypadku 7 różnych nie powiązanych ze sobą osób :/

Opublikowano

Zanim coś następnym razem Elitek napiszesz coś, pomyśl dwa albo i nawet trzy razy. Moja grupa, tj. NIEPLA nie robi masówek. I mamy u Siebie samych znajomych, żadnych przypadków czy "no-nameów". Co do Hg2, no cóż tam to jest chyba już 18/18. Biorą jak leci. Więc wypraszam sobie że u nas jest "masówka". Co do DODO, to prawda, lubimy tym podróżować i robić ostre najazdy, ale jeżeli przyklejanie zostanie zmniejszone do dwóch, to jak najbardziej jestem za. Jakaś rozrywka musi być. Strzelanie z Hydry czy Sparrowa byłoby zbyt OP, czy klejenie się do helikoptera, ale takie dodo na dwóch jest spoko.

" 4. " duża część serwera chce bez glue" -  tak ta grupa osób tzw. Spinaczy , którzy tylko jak padną narzekają jakie to niesprawiedliwe bo oni mają dodo bo oni latają, bo oni, bo oni, bo oni to jest ta "elita" serwera... Ja nikomu nie zabraniam latania, po to jest dodo na serwerze,  po to są resety co dwa tygodnie że nawet przysłowiowy "bambik" może sobie takie dodo wziąć i latać ja nie wiedzę problemu.   "

Potwierdzam słowa Bogdana.

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Co do Hg2, no cóż tam to jest chyba już 18/18. Biorą jak leci.

Proszę nie kłamać na nasz temat. Nie bierzemy byle kogo. Micho, grałem z nim 3 miesiące na innym serwerze. MrDeath, to samo. Sielek, poznaliśmy się na La***** i tak go wciągnąłem. Popo, Zielony oraz Filipe, starzy znajomi z FG. Cenzura, Hartu, chcieli, było rekru i są. Smoker i Beton no bez nich team to nie team. My również mamy osoby znajome w teamie aby, więc jeśli czegoś nie wiesz, nie pisz.

Edytowane przez Mik0DCI
Dodanie jeszcze 1 osoby
Opublikowano
3 godziny temu, Elitek napisał:

Nie chodzi o to że ja nie mogę zrobić masówki bo nie da albo nie umiem, miały na mysli sytuację, że np na TAK zagłosuje 7 osób każda bez grupy i niepla np 10 osób i jedna grupa przyciska w tym przypadku 7 różnych nie powiązanych ze sobą osób :/

Po twoich słowach aż mi się płakać zachciało że z serwerem jest tak źle, że NIEPLA to 3/4 serwera, taka bieda z graczami... Sarkazm.

Ziom na Serwerze jest setki kont, setki graczy obijają się o ten serwer każdy ma moc - prawo, zagłosować w tym temacie. Forum jest otwarte dla każdej osobistości jakbyś zauważył, nie ma ustawionego hasła że tylko nieliczni mogą wejść (stare wygi serwera). NIEPLA, nawet razem z Hg2 stanowi MNIEJSZOŚĆ serwera nie WIĘKSZOŚĆ - mylisz pojęcia kolego.

My głosujemy żeby było dobrze na serwerze, żeby była zabawa bo o to chodzi, interesujemy się serwerem i jak się da to pomagamy, dla tego głosuje żeby pomóc administracji podjąć ważne decyzje, jeżeli ktoś gra na serwerze, nie głosuje, lecz tylko narzeka to jego problem, mógł w każdej chwili wejść na forum, bo jest ogłaszane przez moderatorów że jest aktywna ankieta na forum takim i takim na taki i taki temat, kto chce pomóc, chce coś zmienić wejdzie i kliknie w tą ankietę, a kto ma w "dupie" serwer nie.

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

Głos oddany :)

• 1 miesiąc temu...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności