ALEKS_TOP5 Opublikowano 27 Grudnia 2016 Fragowicz Opublikowano 27 Grudnia 2016 (edytowane) Witam, mam nadzieję, że Święta się wam udały. Zapraszam do oglądania i oceny. Edytowane 1 Stycznia 2017 przez ALEKS_TOP5
ALEKS_TOP5 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 1 Stycznia 2017 (edytowane) Jako iż ostatni odcinek z tej serii się przyjął postanowiłem pójść za ciosem i włożyć więcej pracy w materiał. Poświeciłem sporo godzin na sam montaż, mam nadzieję, że było warto. Zapraszam do oceny. Tak btw, brakuje mi jednej subskrypcji do 150, kto pomoże? Edytowane 1 Stycznia 2017 przez ALEKS_TOP5
ALEKS_TOP5 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 6 Stycznia 2017 Cześć, chciałbym wam podziękować za 150 subskrypcji Mam nadzieję, że nadal będziemy się tak rozwijać, a moje filmy będą stawać się lepsze pod względem jakości, bo wiem, że nie jest idealnie. Zapraszam do oglądania!
ALEKS_TOP5 Opublikowano 11 Stycznia 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 11 Stycznia 2017 Witam! Wielkimi krokami zbliżamy się do 200 subskrypcji. Jeśli możecie zostawcie suba! Zapraszam do oglądania.
ALEKS_TOP5 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 18 Stycznia 2017 Witam, oto już 5 część z serii "CS:GO Montage". Zapraszam do oglądania.
ALEKS_TOP5 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 24 Stycznia 2017 Witam, przedstawiam wam mój kolejny materiał. Tworzenie tego filmu kosztowało mnie wiele czasu i nerwów, miałem przy nim tyle problemów, że masakra... Tworzyłem go około 5h, więc jeśli możecie to zostawcie tą łapkę w górę.
ALEKS_TOP5 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 29 Stycznia 2017 Witam i zapraszam do oglądania!
Zasłużony Fragowicz *.jar Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 22 Grudnia 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi