SuchyG Opublikowano 4 Grudnia 2016 Fragowicz Opublikowano 4 Grudnia 2016 Witam mam pewien problem z serwerem mta. Kiedy próbuje się zalogować zostaje wyrzucony za posiadanie zmodyfikowanego folderu gta3 i/lub gta_int. Faktycznie miałem tam podmianki celowników więc przeinstalowałem CAŁE gta sa, ale to nie pomogło nadal mnie wyrzuca jak loguje się na serwerze. Może ktoś wie jak mi pomoc ;)
Zasłużony Fragowicz Francsk13 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 4 Grudnia 2016 Pobierz z internetu ten plik. Najwazniejsze aby nie bylo w nim nic zmodyfikowanego 2
Legendarny Fragowicz Heisenberg Opublikowano 4 Grudnia 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgaduję że nie masz oryginalnego GTA, więc pliki mogą być zmodyfikowane Wpisz w google "GTA SA original gta3 img" wejdź w pierwszy link i ściągnij przez torrenta (będzie szybciej) i podmień w folderze z grą 2
SuchyG Opublikowano 4 Grudnia 2016 Autor Fragowicz Opublikowano 4 Grudnia 2016 Spróbuję nie czekajcie na szybką odpowiedź bo mam neta 0.5mb/s xD
SuchyG Opublikowano 4 Grudnia 2016 Autor Fragowicz Opublikowano 4 Grudnia 2016 gta3 img nie pomogło ale zrobię to samo z gta_int
SuchyG Opublikowano 4 Grudnia 2016 Autor Fragowicz Opublikowano 4 Grudnia 2016 (edytowane) Podmieniłem obydwa teraz mogę się zalogować i dopiero po zalogowaniu mnie wywala ;( Edytowane 4 Grudnia 2016 przez SuchyG
Paciaciak Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zawieszony Opublikowano 4 Grudnia 2016 Jeszcze zajeb ze 4 posty z rzędu, a co tam.
SuchyG Opublikowano 4 Grudnia 2016 Autor Fragowicz Opublikowano 4 Grudnia 2016 (edytowane) Nie widzę w tym nic złego post jest od tego żeby go napisać. Jakoś to naprawiłem już nieważne Edytowane 4 Grudnia 2016 przez SuchyG
Właściciel GET Opublikowano 4 Grudnia 2016 Właściciel Opublikowano 4 Grudnia 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi