GeForce Opublikowano 20 Listopada 2016 Elitarny Fragowicz Opublikowano 20 Listopada 2016 Witam tu SexyBanan. Piszę tu ponieważ święta tuż tuż i mam świetny pomysł na serwer ;D. Nesty i Heisenberg co wy na to aby do kilku aut dodać świąteczne podmianki,wiem że bedzie muzyczka,śnieg,i prezenty ale można też dać do kilku aut świąteczne podmianki.Mam nadzieję że pomysł jest dobry i zostanie rozpatrzony ;)
Krystek Opublikowano 20 Listopada 2016 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 20 Listopada 2016 Propozycja na Nie. Poza tym, nabijasz tylko bezsensownie posty.
GET-BogiemNarządNałogiem<3 Opublikowano 25 Listopada 2016 [MTA] ModChat DayZ Opublikowano 25 Listopada 2016 A ja jestem na TAK. Fajnie by było zimą, w świeta popatrzeć jak w grze widnieje pare ciekawych swiątecznych pojazdow, nawet moge poświęcić ta 1-2h czasu na szukanie podmianek. Dla mnie spoko pomysł ;p
Właściciel GET Opublikowano 25 Listopada 2016 Właściciel Opublikowano 25 Listopada 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi