abus Opublikowano 14 Listopada 2016 Fragowicz Opublikowano 14 Listopada 2016 Nick podczas gry: abus~Nick admina podczas gry: `MlOdyPowód bana: Wstaw 5 screenow na Fragujemy.com!Opis sytuacji: Gram jak zawsze świetnie mi idzie , zabiłem `MlOdy parę razy popsułem mu staty , wiec to powód żeby zbanowac mnie i nabijac sobie dalej fragi . HEHEHEHE ŚMIESZNEWydruk z konsoli:[FB]-------------------------------------[FB]||| Zostales zbanowany na serwerze!||| Odwolac sie mozesz na forum: Fragujemy.com||| -------------------------------------[FB]||| Nick admina: `MlOdy||| Nick zbanowany: abus~||| IP: 83.31.248.108||| STEAM_ID: VALVE_0:0:1657962229||| Powod bana: Wstaw 5 screenow na Fragujemy.com!||| Dlugosc: Na zawsze||| Mapa: de_dust2||| -------------------------------------[FB]||| Nalozony: 14.11.2016 - 20:29:41||| Wygasa: Nigdy||| Musisz poczekac jeszcze Na zawsze[FB]------------------------- LINK : http://www22.zippyshare.com/v/LNtz8hEs/file.htmlabus.rar
Szyderca Opublikowano 14 Listopada 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 14 Listopada 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi