Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 30 Lipca 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 30 Lipca 2012 Tobie się serwery nie pochrzaniły ? A jeśli chodzi o niego to przed banem uciekł mi ;/ I jak wcisnąłem żeby banować tych uciekających to nie było go ;/
Właściciel GET Opublikowano 30 Lipca 2012 Właściciel Opublikowano 30 Lipca 2012 A jeśli chodzi o niego to przed banem uciekł mi ;/ I jak wcisnąłem żeby banować tych uciekających to nie było go ;/ bo to tylko NS. Jeżeli steam, to amx_last i przez konsole amx_ban
NoLife`' Opublikowano 30 Lipca 2012 Fragowicz Opublikowano 30 Lipca 2012 Tobie się serwery nie pochrzaniły ? A jeśli chodzi o niego to przed banem uciekł mi ;/ I jak wcisnąłem żeby banować tych uciekających to nie było go ;/ Ty chyba afk byłeś bo widziałem cię na spekcie siedzaiłeś z 5 minut a ten gościu cały ten czas sobie biegał na sh i aimie.
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 30 Lipca 2012 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 30 Lipca 2012 Tobie się serwery nie pochrzaniły ? A jeśli chodzi o niego to przed banem uciekł mi ;/ I jak wcisnąłem żeby banować tych uciekających to nie było go ;/ Ty chyba afk byłeś bo widziałem cię na spekcie siedzaiłeś z 5 minut a ten gościu cały ten czas sobie biegał na sh i aimie. nolife ty wgl. grasz na ZM? Bo jakoś cie nigdy nie widziałem. To więc proszę. Nie wypowiadaj się.
Rekomendowane odpowiedzi