Over Opublikowano 8 Listopada 2016 Fragowicz Opublikowano 8 Listopada 2016 Witam. Jest Sprawa dostalem dzisiaj Perma na OnlyDD2 ok. 22;30. Przejdzmy do rzeczy nie moge znalezc ss'ow ani pod csstrike na NONSteamie ani pod tym na Steamie (Oczywiscie bana na OnlyDD2 z rangami cs;go na cs1.6) Nie wiem czy tutaj permy dzialaja podobnie jak na innych platformach CS. Ale pamietam jak dostawales tam bany to przed daniem mi perma na zielono na gorze pisalo ze np: Zrobiono ss na mapie Dust2 (Czy jakiej kolwiek innej) tutaj tego nie bylo odrazu dostalem PERMA i mowia zebym wstal 5 ss'ow no ale nigdzie ich nie ma moze ich nie zrobili czy cos .Wiem ze Moderator calej strony moze zobaczyc kiedy i ile ss bylo robione w ten dzien o tej godzinie i na jakiej mapie i przez kogo dlatego chcialbym sie zwrocic z prosba zobaczenia tego...Jak cos mam ts/skype zeby to wyjasnic PSS:Nie wiem czy ten post moze tu byc ale jak cos to przerzuccie czy cos ; )
Właściciel GET Opublikowano 8 Listopada 2016 Właściciel Opublikowano 8 Listopada 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi