avirgo Opublikowano 8 Listopada 2016 Fragowicz Opublikowano 8 Listopada 2016 Witam. W ostatnich dniach informatyk sfromatował mi laptopa. Od momentu formatowania, gdy gram w cs 1.6 mam wrażenie, a właściwie tak jest, że gdy ktoś zbliża się to słyszę go np za mną, a w rzeczywistości biegnie on z przodu z lewej i odwrotnie, takie pomieszane dzwięki, które mylą mnie podczas gry. Używam do gry najprostszych słuchawek od telefonu firmy "Samsung". Chciałbym dodać, iż tych słuchawek używałem przed formatowaniem i było wszystko dobrze. Mam nadzieje, że ktoś mi pomoże z tym problemem. Pozdrawiam
Zasłużony Fragowicz PiKaChU ^.^ Opublikowano 8 Listopada 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 8 Listopada 2016 Możliwości są takie : W słuchawkach gdzieś jest zerwany kabale, bądź one same "przekształcają" dźwięki. Błąd cs'a dojść często się tak zdarza, spróbuj przeinstalować lubi w przypadku ns zainstaluj inną wersję i sprawdź. Sprawdź jakie masz sterowniki od kart dźwiękowej, być może one są liche, albo nie zgrywają się z resztą systemu. Pozdrawiam. 1
Legendarny Fragowicz Dario203 Opublikowano 8 Listopada 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 8 Listopada 2016 Zobacz czy nie masz w ustawieniach dzwieku MONO ;-) 1
Legendarny Fragowicz Dario203 Opublikowano 8 Listopada 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 8 Listopada 2016 Rozwiązany, do zamknięcia ;-)
Rekomendowane odpowiedzi