Skocz do zawartości

[KOSZ] Mody

Jaki mod?  

1 użytkownik zagłosował

1. 1. Jaki mod?

• FFA
      9
    • ONLY DD2
      12
    • CSDM
      6
    • DD2 -> INFERNO -> NUKE
      5
    • Diablo mod
      6

Rekomendowane odpowiedzi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

1. Diablo, 2. FFA. Nesty parówo, dobrze wiesz co do diablo ;d

• Odpowiedzi 46
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Właściciel
Opublikowano

I mówić jak do dupy (maciej i koozik). 2 SERWERY CZY WY TO ROZUMIECIE? CZY MAM TO NAPISAĆ PO CHIŃSKU????????

• Właściciel
Opublikowano

Przypominam, że można głosować maksymalnie 2 razy!!! Wykorzystać to, skoro mają być 2 serwery. Na razie prowadzi DD2 i jest remis między FFA, Diablo mod, a DD2 -> INFERNO -> NUKE. Na pewno nie będzie tak, że jeśli liderem zostanie dd2, a drugi to dd2->inferno->nuke to taki serwer nie będzie.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

No to się wypowiem , jako sporo gram (steam 2k8) zauważyłem ,że only DD2 cieszy się ogromną popularnością.

więc 1. DD2

Drugi serwer jeste za CSDM only steam , tak samo jak powyżej cieszy się ogromną popularnością (pełno steam chce się doskilować) także jestem za tym

więc 2. CSDM

• Właściciel
Opublikowano

Odpada STEAM, bo to graniczy z cudem w dzisiejszych czasach, aby rozkręcić, a ja czekać nie będę 1 rok, aby doszło 20/20 o godz. 14. Więc dawajcie pomysły dzisiejszy czas, bo macie małe pojęcie o GH. Przykładem upadłych sieci to ster-gaming, która cieszyła się sporą popularnością od kilku lat. A nagle na przełomie 2011/2012 czar prysnął. Tak samo owoce-egzotyczne.

PS: Co z tego, że jesteś 2k8, jak teraz jest 2012 i to nie te same czasy co jeszcze chociażby 1.5 roku temu!?

Opublikowano

No to się wypowiem , jako sporo gram (steam 2k8) zauważyłem ,że only DD2 cieszy się ogromną popularnością.

Co za podejście do sprawy ;>

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

rób jak chcesz ;)

Opublikowano

Ja bym wola FFA i CSDM.

Diablo mod bym nie chcial żeby u nas na fragujemy.com ponieważ bedzie dużo dzieci tak samo jak w przypadku Cod Moda.

Jeżeli diablo mod powstanie to admin bedzie musiał 24/7 siedzieć chyba że nesty chce postawić diablo mod only steam.

Zreszta nesty sam wiesz jak jest z tym modem wiec nie wiem po co wystawiasz ten mod do ankiety.

• Właściciel
Opublikowano

Wystawiam, bo Diablo mod nie jest oblężony przez dzieci - zresztą na to ma wpływ wiele czynników. COD jedynie to największy syf, a autora powinno się powiesić za jaja na żyrandolu (qtm peyote). Co prawda, w dzisiejszych czasach scena CS-a 1.6 wygląda tak, że każdy mod zawiera dzieci i coraz mniej uczciwych, dobrych graczy. Ja zaproponowałem FFA i DD2, bo uważam że najlepiej się rozkręcą.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Only DD2 oraz diablo mod.

• Właściciel
Opublikowano

Ankieta trwa do jutra, zapraszam do głosownia. 1 serwery na pewno będzie DD2 only, drugi albo FFA albo CSDM - więc głosować.

Opublikowano

najlepiej only dd2 to jest bardzo popularna mapa jak grywalem kiedys na innych servach to byly tylko dd2 i zawsze byl full

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

I chyba tak zostanie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności